gt 730 bir iki adımMerhaba,
GT 730 2 GB 128 Bit ekran kartı ile HD 6850 1 GB 256 Bit ekran kartı arasında çok fark var mıdır? Eğer var ise hangisi daha iyidir?
şuan şaşırdımMerhaba,
GT 730 2 GB 128 Bit ekran kartı ile HD 6850 1 GB 256 Bit ekran kartı arasında çok fark var mıdır? Eğer var ise hangisi daha iyidir?
Evet bende öyle gördüm ancak benchmarklarda ki performans farkı FPS konusunda nasıl bir fark yaratır bunu kestiremiyorum. Mesela işlemci değiştirecekken her siteden karşılaştırmalarına baktım arasında baya bir fark vardı sayısal değer olarak ancak hani kestiremiyordum. FPS değeri olarak ise bana oldukça katkı sağladı. O yüzden konu açmak istedim.gt 730 bir iki adım
daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan şaşırdım
cidden şaşırdım
hd 6850 bench'lerde daha yüksek gösteriyor
Allah Allah
baya benchte farkları var.fakat performans dışındaki işlevleri bilemeyiz.çok eski kartlar.radeon farkını koymuş benchte.Evet bende öyle gördüm ancak benchmarklarda ki performans farkı FPS konusunda nasıl bir fark yaratır bunu kestiremiyorum. Mesela işlemci değiştirecekken her siteden karşılaştırmalarına baktım arasında baya bir fark vardı sayısal değer olarak ancak hani kestiremiyordum. FPS değeri olarak ise bana oldukça katkı sağladı. O yüzden konu açmak istedim.
O sitedeki değerler yanlış oluyor genelde, YouTube den bakmak daha iyigt 730 bir iki adım
daha iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan şaşırdım
cidden şaşırdım
hd 6850 bench'lerde daha yüksek gösteriyor
Allah Allah
yt de yok kanka bench.ikiside birbirinden ölü kartlar.yakından uzaktan alakaları yokO sitedeki değerler yanlış oluyor genelde, YouTube den bakmak daha iyi
ddr5 hd 6850 kullanmıştım gayet güzel bir ekran kartı 2020 yılında çıkan yüksek bütceli güzel grafikleri sahip oyunları açmaz ama piyasadaki çoğu oyunu low da açarMerhaba,
Ben şuan GT 730 kullanıyorum. 150 TL bir MSİ HD 6850 gördüm. Benim düşüncem bu kartı alıp GT 730'u satmaktı ama şuan fark ettim ki VGA girişi mevcut değil. Birde dönüştürücü satın almak gerekecek. Bu yüzden sanırım vazgeçicem.Aralarında fiyat farkı var mı? Pek fark ediceklerini düşünmüyorum.
Bütçe nedir?