GTA 4 neden ps4 de yok ?

GTA 4 en az satan GTA oyunu olduğu için (1-2 hariç) PS4'de yok. Vice City, San Andreas neden var derseniz insanların nostajli tutkusu yüzünden. Halbuki en kaliteli GTA oyunu GTA 4'dür. 5 hikaye olarak 4'ün yanına yaklaşamaz. Kimse GTA 5'i hikayesinden dolayı değil, açık dünyasından dolayı sevdi. Geneli böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ben de 2 defa oldu çünkü, başka bir üyede de oldu birazdan bununla ilgili konu açacağım.
İnşallah öyle bir durum yoktur.

Diğer tüm klasikleri var ps4te gerek duymamışlardır 4 için biraz geri bir oyun diyorlar diye

Aga o kadar teknik şeyden bahsettim hiç mi dikkatinizi çekmedi

Aga o kadar teknik şeyden bahsettim hiç mi dikkatinizi çekmedi
Dostum dikkatimi çekti de PS3 de olup sonradan PS4'e portlanan bir sürü oyun var. Bu mantıkla onların da olmaması lazım.

GTA 4 en az satan GTA oyunu olduğu için (1-2 hariç) PS4'de yok. Vice City, San Andreas neden var derseniz insanların nostajli tutkusu yüzünden. Halbuki en kaliteli GTA oyunu GTA 4'dür. 5 hikaye olarak 4'ün yanına yaklaşamaz. Kimse GTA 5'i hikayesinden dolayı değil, açık dünyasından dolayı sevdi. Geneli böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah öyle bir durum yoktur.
Sanırım bende bir sıkıntı var çünkü hiç bir Gta oyununun hikayesini sevemedim oyunları bitirmeme rağmen nedense. Benim için Gta 4 kötünün iyisi olmuştur hep.

Sanırım bende bir sıkıntı var çünkü hiç bir Gta oyununun hikayesini sevemedim oyunları bitirmeme rağmen nedense. Benim için Gta 4 kötünün iyisi olmuştur hep.
Zaten çoğu insan hiçbir GTA'yı hikayesi için oynamadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri