Neler Yeni

Gta 5 enchanced sistem hk

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet
bu oyun için en son ayarda minimum hangi sistem gerekir acaba
rx 6500xt i310100f 16 ram var
normal gta 5 i son ayarda ztn rahat oyunyorm hiç kasmadan ama şmdi bu oyun grafikli gerçi denemedim de ama siz daha iyi bilirsiniz belki kasar bu sistemle son ayar

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
bugra
bu oyun için en son ayarda minimum hangi sistem gerekir acaba
rx 6500xt i310100f 16 ram var
normal gta 5 i son ayarda ztn rahat oyunyorm hiç kasmadan ama şmdi bu oyun grafikli gerçi denemedim de ama siz daha iyi bilirsiniz belki kasar bu sistemle son ayar
ben normalde high ayarlarda legacy de 70 fps oynuyordum şuan enchancedde 70fps very highde oynuyorum

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben normalde high ayarlarda legacy de 70 fps oynuyordum şuan enchancedde 70fps very highde oynuyorum
bende normalde son ayarda rahat oyunyodm gene oynarım yani öylemii ?

ve paralı heralde. torrentde varda o nasıl bilemedim siz nasıl oynuyorsunuz.

paralı olarak bende epicte var gta 5 orjinal oraya gelmiştir bu sürümde ordanmı indrisem. steamda paralı çnkü

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
bugra
bende normalde son ayarda rahat oyunyodm gene oynarım yani öylemii ?

ve paralı heralde. torrentde varda o nasıl bilemedim siz nasıl oynuyorsunuz.

paralı olarak bende epicte var gta 5 orjinal oraya gelmiştir bu sürümde ordanmı indrisem. steamda paralı çnkü
ben orjinal steamden oynuyorum da, sen eski crackli gta 5 oynuyorsun herhalde ben high ayarlarda 70 fpsi zor alıyordum legaycde 4gb vram sona dayanıyordu

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben orjinal steamden oynuyorum da, sen eski crackli gta 5 oynuyorsun herhalde ben high ayarlarda 70 fpsi zor alıyordum legaycde 4gb vram sona dayanıyordu
benmde 4gb vram ama skntı olmuyodu knk oyun işini nsl yapaym steam paralı torrentmi indirsem yada epicte var bende orjinal. ordanmı indirsem

Top Bottom