GTA 5 Enhanced Edition'da Hileli Hesaplar Aktarım Yapamıyor !

ben böyle bir hata almıyorum da bende de save dosyası bulunamadı hatası veriyor epic sürümü ile giriyorum epic sürümünde hatalar vardı zaten ondandır diye düşünüyorum da yine de bilgisi olan var mı bu konuda

Ben aktarımı yaptım. Eskisi gibi yine darboğaz sorunu var. 100 fps görmek zor. 1080p maximum ayarlar, ray tracing ultra.

GTA 5 1080p Maximum RT.jpg

hocam 5070ti ile 1080p oynuyosun darboğaz tabi olur ben 3070 ile o fps yi darboğaz olmadan alıyorum

4K oynuyorum da 1080p testi yapmadan olmaz. Çoğunluk 1080p oynuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın bakayım ona.
hocam çoğunluk 1080p oynuyor olabilir de hangi işlemci ile üst düzey bir ekran kartında 1080p de darboğaz olmadan oynanabilir ki 1080p de oynayanlar bu kadar yüksek bir ekran kartı kullanmıyordur diye düşünüyorum

Eski haline göre daha stabil fps veriyor en azından. Ben de benzer ayarlarda 70-100 arası fps alıyorum.
Bu işte bir iş var, Yeni sürüm eskisinden daha stabil gerçekten neden ayrı server kurma şeyine giriştilerki RTX kapatılıyor nasıl olsa

DLAA yok. DLSS ve FSR var.

Ray tracing kapatınca fps yükseldi. Ben 60 fps sabitledim oynuyorum. Ekran kartı az watt çeker. Sıcak havalar başlayacak. Isınma sorunu olmasın.

Alıntıyı görüntüle
Kanka yanlış anlama da ısınma sorunu olmaması için 60fps oynuyorsan çok kötü haberlerim var sana

Kanka yanlış anlama da ısınma sorunu olmaması için 60fps oynuyorsan çok kötü haberlerim var sana
Şimdi ısınmaz elbette. Hazirandan sonra anca. Benimkinde sorun olmaz bu yıl. Yeni aldım zaten.

Geri