Neler Yeni

GTA 5 Enhanced profil migration

Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım Gta 5 Enhanced versiyonunda online a girdi fakat profile migration seçeneği çıkmadı. O da yeni karakter oluşturup oyun ayarlarından migration seçeneğine tıkladı fakat oyun aktarılabilir bir profil olmadığı yönünde uyarı verdi. Konuyla alakalı yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım Gta 5 Enhanced versiyonunda online a girdi fakat profile migration seçeneği çıkmadı. O da yeni karakter oluşturup oyun ayarlarından migration seçeneğine tıkladı fakat oyun aktarılabilir bir profil olmadığı yönünde uyarı verdi. Konuyla alakalı yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
Aynısını bende yaşıyorum çözüm bulamadım.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,032
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Aktarma olmadan sıfırdan karakter oluşturma yok mu.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Harvey
Ben aktarma felan yapmadım direkt oyuna girdiğimde eski profilim duruyordu herkes aktarma felan diyor bendemi sıkıntı var acaba.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktarma olmadan sıfırdan karakter oluşturma yok mu.
Evet var. 2 tane karakter slotu var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aktarma felan yapmadım direkt oyuna girdiğimde eski profilim duruyordu herkes aktarma felan diyor bendemi sıkıntı var acaba.
Enteresan. Ben yaptığımda yeni karakter oluşturma ve eskisini aktarma seçenekleri vardı.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Harvey
Evet var. 2 tane karakter slotu var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enteresan. Ben yaptığımda yeni karakter oluşturma ve eskisini aktarma seçenekleri vardı.
He evet bendekide oynu galiba bi artı butonu vardı bide eski karakterin olduğu seçenek vardı heralde aktarma dediğiniz şey o.

Top Bottom