Neler Yeni

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
ne bekliyordunuz ki?
aynısı çıkacaktı zaten.
belliydi böyle olacağı sırf teknolojik yenilikler maksat ve konsollarla aynı çizgiye getirmek

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,182
İsim
Hacı
Epic de benim kütüphaneme eklenmedi. Ne zaman gelecek :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modlar enhancedden daha grafikli 🤣🤣

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Anonim Ankh
Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Eski olanı tutmaya gerek yok değil mi?

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Babu
Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.
Hikayeyi nasıl aktaracağım bı turlu olmuyor. FPS ise bende 80lerden 100lere çıktı ise yarıyor galiba

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy
hocam bende dlss/fsr yok

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Anonim Ankh
Hikayeyi nasıl aktaracağım bı turlu olmuyor. FPS ise bende 80lerden 100lere çıktı ise yarıyor galiba
Legacy'ye gir ESC menüsündeki GAME sekmesinde UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanı cloud'a aktar, sonra Enhanced'e girdiğinde aynı yerde DOWNLOAD SAVE GAME'i göreceksin, tıklayıp save dosyanı aktarabilirsin.

hocam bende dlss/fsr yok
Enhanced'den bahsediyorsunuz değil mi?

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Babu
Legacy'ye gir ESC menüsündeki GAME sekmesinde UPLOAD SAVE GAME var, ona tıklayıp save dosyanı cloud'a aktar, sonra Enhanced'e girdiğinde aynı yerde DOWNLOAD SAVE GAME'i göreceksin, tıklayıp save dosyanı aktarabilirsin.
Ya tıklıyorum ama sözleşmeyi enter ile onayladıktan sonra submit seçeneği mouse ile seçilmiyor bende mi sıkıntı var

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Enhanced'den bahsediyorsunuz değil mi?
evet yükledm rtx vs var ama dlss/fsr videodada grafiktede yok

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Anonim Ankh
Ya tıklıyorum ama sözleşmeyi enter ile onayladıktan sonra submit seçeneği mouse ile seçilmiyor bende mi sıkıntı var
SS atma şansın var mı?

evet yükledm rtx vs var ama dlss/fsr videodada grafiktede yok
Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Kadir Efe Ulusoy
SS atma şansın var mı?

Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?
buldum teşekkürler

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
2018 sonrası her oyun öyle zaten grafiksel gelişme yok ama fps öldüren saçma ayarlar var 1 ayarı ultradan yükseğe düşürünce 15fps yükseldiğine şahit oldum görüntüde hiçbir değişiklilik yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,901
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032
Top Bottom