GTA 5 FPS SORUNU YARDIM EDER MİSİNİZ?

sen onlinde kac fps alıyorsun hocam aynı hemen hemen sistem islemci hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

farkındayım da nasıl fazlasını kullanmıs olabilirim ki ne ayarlar kullanmalıyım online da
medium grafiklerde oynasan fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.GTA5 i korsan mı indirdin?

sen onlinde kac fps alıyorsun hocam aynı hemen hemen sistem islemci hariç

farkındayım da nasıl fazlasını kullanmıs olabilirim ki ne ayarlar kullanmalıyım online da
60-80 arası

online da kullandıgın ayarları atar mısın durduk yere bozmayalım sistemi uyarı da verdi
bozmazsın yükseltsen bile drop yersin sadece

bu arada hangi model 5600xt

gta 5 i korsan mı indirdin ?

Hocam çok takmayın optimizasyon kötü onlinede ciddi fps düşüşleri yaşanıyor bende 75 55 arası takılıyorum

Hocam çok takmayın optimizasyon kötü onlinede ciddi fps düşüşleri yaşanıyor bende 75 55 arası takılıyorum
hayır ayarlarla da biraz oynadım uyarı aldım bi ayarlarını yazsa biri yardımcı olsa online de sistem belli ne yapmalıyım

very high ayarlarda hikayede ortalama 130 fps alıyorum, gel gelelim online girdim 55-65 arası ne yaptıysam artmadı neden olabilir?
Çimen kalitesi ayarı ultradaysa normale çek benim de fps onlineda düşüyordu baya o ayarı düşürünce baya düzeldi

hayır ayarlarla da biraz oynadım uyarı aldım bi ayarlarını yazsa biri yardımcı olsa online de sistem belli ne yapmalıyım
Hocam max grafiklerde(advanced graphichs kapalı) oynuyorum onlineyi 75 55 arası dediğim gibi grafikleri düşürünce daha düşük fps alıyorum oyunda sorun var

Hocam max grafiklerde(advanced graphichs kapalı) oynuyorum onlineyi 75 55 arası dediğim gibi grafikleri düşürünce daha düşük fps alıyorum oyunda sorun var
onu dicektim düsürdüm grafik 3 fps arttı online da

Çimen kalitesi ayarı ultradaysa normale çek benim de fps onlineda düşüyordu baya o ayarı düşürünce baya düzeldi
normal cektim ama online da degisen bisey yok gibi benchmark testi yaptım oyun ici 100-110 fps ortalama

rx5600xt
i510400f
xpg 16 ram 3000mhz
b460m anakart
m2 sandisk ssd 2400/1800
165 hz 2ms acer ıps ekran

Normal değil. Bir gta 5 üzerinden benchmark açın.
100-110 ortalama fps benchmarkta dedigim gibi zaten story modunda 120 fps ortalama falan alıyorum ama aynı ayarlarla online da 55-65 online optimizasyon sıkıntılı galiba

s

steam

ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı​

Konuyla alakasız olarak bir şey sormak istiyorum dc var mı? Kullanıcı adını yazsana

Online optimizasyonu çok kötü.
Yapılacak bir şey yok çözünürlük ve grafik düşürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,990
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri