Çağrı Baba
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
oyunun ana hikayesi bitti ama karaktewr seçme menüsünde franklinde görev gözüküyor ama haritada gözükmüyor
hocam o görevi yaptım dom'un hesaplanamayan risk görevi var o olması gerek ama haritaeda gözükmüyoremin degilim ama ben oyunu bitirnce son olarak trevor ara sahnesini gormustuk karavanda anneini goruo ve annesi de ilac karavani ni almasi gerektgini soyluyor bu yuzden bizi ilac bulmaya gonderdi haritada da gozukme me sebebi bu olablr ilac karavanin bulman gerekio
ben buradan bulmustum direkt hocam
umarim dediginiz sey buydu aklima bir tek bu geldi
hocam o görevi yaptım dom'un hesaplanamayan risk görevi var o olması gerek ama haritaeda gözükmüyor
Hesaplanmış riski siz tamamlarsanız ama Dom tamamlayamazsa, bir sonraki görevin başlamasını sağlayamazsınız. 99.5'e kadar geldikten sonra ve daha fazla ilerleyemediğimden, %65 civarında olan bir kayıttan yeniden başlamak zorunda kaldım. Lanet Dom.buraya gitmeyi deneyin hocam
hocam oraya gittim ama yok yine gözükmüyor oyun dosyalarınıda yedekledim ek olarak yine yokburaya gitmeyi deneyin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hesaplanmış riski siz tamamlarsanız ama Dom tamamlayamazsa, bir sonraki görevin başlamasını sağlayamazsınız. 99.5'e kadar geldikten sonra ve daha fazla ilerleyemediğimden, %65 civarında olan bir kayıttan yeniden başlamak zorunda kaldım. Lanet Dom.
reddit te buldugum yazi