Gta 5 İçin Ps5 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
157
merhaba arkadaşlar gta 5 için ps5 almak istiyorum ama bazıları oyunun çıkışından 3 4 ay sonra pc ye çıkacak diyorlar bende zaten playstationdan pek hoşlanan birisi değilim konsol alışkanlığım yoktur onun yerine rtx 4060 lı laptop alma planım var ucuza buldum fikriniz nedir

merhaba arkadaşlar gta 5 için ps5 almak istiyorum ama bazıları oyunun çıkışından 3 4 ay sonra pc ye çıkacak diyorlar bende zaten playstationdan pek hoşlanan birisi değilim konsol alışkanlığım yoktur onun yerine rtx 4060 lı laptop alma planım var ucuza buldum fikriniz nedir
laptopu al kafana bak 6 ay içinde pc ye gelir o sırada twitterda falan dolasma spoiler yeme

3-4 ayda pcye gelmesi imkansız minimum 1 sene fakat sadece gta 6 için konsol alınmaz. Ayrıca ps5'de 60 fps verebileceğide şüpheli.

sırf gta için alınmaz bence. ben de gta düşünerek aylar önce ikinci el almıştım istemeyerek. arada 1-2 oyun oynar çıkarım. şu an bu fiyata tek oyun için mantıksız bana sorarsan

Sadece GTA için alınmaz. Aynı zamanda Marvel's Wolverine ve Naughty Dog yeni oyunu İntergalactic the heretic prophet gibi özel oyunlar için playstation 5 tercih edilir. Fakat eğer GTA 6 ilk olarak konsollara geleceği için ve daha yüksek çözünürlük ve daha iyi FPS olarak oynamak için PS5 PRO tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri