Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
Yasak mı ?niye böyle bir konu açtın
Aslında gamepad takılsa gecikme olur mu acaba? (GERÇEK)Büyük usta enes batur kanıtlamış. (GERÇEK)
ççok öneceden indirip oynadım çöp bozuk oyun bi kereArkadaşlar bu ne sljzdfgşhsd
GTA 5 Mobile (Android) Nasıl İndirilir ve Kurulur?
GTA 5 mobil nasıl indirilir ve yüklenir sorusunu yanıtlarken GTA 5 Mobile APK indirme linki ve çok daha fazlasına da bu makalede yer verdik. İşte tüm detaylar!www.tamindir.com
Deneyen oldu mu hiç aramızdan?
+9999 izlenmegEYTa 5 TeleFonA naSıl inDİriLİr (OLdu OHa GeRÇeK)
Büyük usta enes batur kanıtlamış. (GERÇEK)
Hocam SDN'nin çektiği videoyu izliyorum da gta 5 mobil diye lanse edilmese hiçbir sorun olmayacak aslında.ççok öneceden indirip oynadım çöp bozuk oyun bi kere
Abe bEN geYTA 5 İNDirDŞM teLefONa deĞİŞik DEğişİK bilDİrİMLer GeLİYO ne OLMuş olABilir+9999 izlenme
Ya benim eski tabletimde vardı saçma sapan şeyler geliyordu korkuyordum tableti açmıyordumAbe bEN geYTA 5 İNDirDŞM teLefONa deĞİŞik DEğişİK bilDİrİMLer GeLİYO ne OLMuş olABilir
Bu adam bizim bildiğimiz toprak Koç hocam bile olmayabilir bir fake insan resmi olabilir farklı biri olabilir AĞĞĞHHGGGAlıntıyı görüntüle
H-Hocam ?
bendede vardı onlar ayıptır söylemesi +18 bildirimler geliyordu ailem görmesin diye çırpınıyordumYa benim eski tabletimde vardı saçma sapan şeyler geliyordu korkuyordum tableti açmıyordum
he speaks the language of the gods8 yıldır çıkarmadılar şimdi gta 6 yı ertelemek için çıkarmışlar (!)