Gta 5 nereden alabilirim uyguna?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
Aslında Bi tane hesabım var ama diğer hesabıma almak istiyorum ve şuan tutup normal parasını vermek istemiyorum açık konuşayım ucuza nerden alabilirim bunu varmı Bi yolu? Paylaşımlı hesap istemiyorum ucuza bir sürü var ama bana ait ve uyguna nereden bulabilirim?

humblebundle'da %50 indirimle 648tl'ye satılıyormuş ama sanırım steam'den aktif edemiyorsun. rockstar'ın kendi uygulaması üzerinden aktive edeceksin herhalde.

Aslında Bi tane hesabım var ama diğer hesabıma almak istiyorum ve şuan tutup normal parasını vermek istemiyorum açık konuşayım ucuza nerden alabilirim bunu varmı Bi yolu? Paylaşımlı hesap istemiyorum ucuza bir sürü var ama bana ait ve uyguna nereden bulabilirim?
epic games indirime girince 525 e dusmustu steamde indiirme girince 15 dolara dusuyor diger siteleri bilmiyorum maalesef en temizi bu ikisidir herhalde bide microsoft store varda orda indirim gormedim hic gta icin

İlgilenirseniz ben kendi hesabımı satabilirim içerisinde gta 5 rdr2 ve gta4 mevcut

Geri