GTA 5 online araba...

Exdcedy

80+
Reaksiyon skoru
78
Yolda böyle bir araba buldum çok hızlı ve güzel ama garaja koyamiyorum modifiye edemiyorum internette bulamadım
IMG20240325235646.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yolda böyle bir araba buldum çok hızlı ve güzel ama garaja koyamiyorum modifiye edemiyorum internette bulamadım
IMG20240325235646.jpg
Sunucuda tektim başka birinin değil diye düşünüyorum

süper sport arabaları garajına koyamıyorsun

arabayı önden bide arkadan çekip atar mısın?

Araç bu büyük ihtimalle garaja koyamazsın + Legendary Motorsport'ta satılmıyor(önceden satılıyordu). Sadece belli zamanlarda simeon'nun araç yerine veya los santos turners'e ya da yeni gelen güncellemede Yusuf amir'in mekanında sanırım satın alma paneli vardı bilgisayarda bir de oradan gelir. öyle alabilirsin ancak.Her perşembe yenileniyor araçlar.

arabayı önden bide arkadan çekip atar mısın?
IMG20240325235631.jpg
IMG20240325235649.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araç bu büyük ihtimalle garaja koyamazsın + Legendary Motorsport'ta satılmıyor(önceden satılıyordu). Sadece belli zamanlarda simeon'nun araç yerine veya los santos turners'e ya da yeni gelen güncellemede Yusuf amir'in mekanında sanırım satın alma paneli vardı bilgisayarda bir de oradan gelir. öyle alabilirsin ancak.Her perşembe yenileniyor araçlar.
Eyvallah adamsın kanki bu arada gtada kaç saatin var dandik fotodan aracı buldun

çöp bu dostum hızlı falan da değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,573
Üyeler
197,500
Son üye
mucahitgonull
Geri