Öneri GTA 5 Online Öneri Lazım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,016
Bugün hikayeyi bitirip online başladım. 4 seçenek vardı soldaki iş adamlı olanı seçtim. Armorlu araç,birkaç silah, 40 küsür yerli warehouse, gunlı bir şeyler yazan bir ev seçtim. M basıp CEO aktif edip birkaç work yaptım. Şu an 800k falan para var haritada binlerce şey var. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

hocam bendede sistem var ama hikayelisine bir turlu baslayamiyorum ya asiri ysendiriyor 50 60 saat gamepkyinin olmasi. siz kac gunde ve gunde jac saat oynayarak bitirdiniz acaba ?
Ben herhalde tam 1 haftada bitirdim. Epicte 40 saat yazıyor oyundaki istatistikler kısmında hangi karakter kaç saat oynandı kısmında 33 falan oluyor ama 7 saat oyunu açık tutmadım kapatırım genelde oyunu. 1-2 yan görev harici tüm görevleri yaptım ama %80'e yakın oranda yazıyor save'de. 100 tane ufo parçası topla,bazı mülk görevleri vs onları yapmadım.

Ben herhalde tam 1 haftada bitirdim. Epicte 40 saat yazıyor oyundaki istatistikler kısmında hangi karakter kaç saat oynandı kısmında 33 falan oluyor ama 7 saat oyunu açık tutmadım kapatırım genelde oyunu. 1-2 yan görev harici tüm görevleri yaptım ama %80'e yakın oranda yazıyor save'de. 100 tane ufo parçası topla,bazı mülk görevleri vs onları yapmadım.
sağolun hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Araba çalıp satacaksın 100K lık olandan seri bir şekilde günde 10 tane çalsan 1 Milyon dolar yapar.
Ayda 30 Milyon dolar.Aynı zamanda arkadaş bulup Cayo Perico Heist yapacaksınız en kolayı bunlar şuanlık.
iyi yapmışsınız hocam hesitlerden gelen paralar ile yeni işler de kurarak işlerinizi büyütebilirsiniz bide eğer ki hesit gibi şeylerden artık sıkılırsanız bazı yarışlar var örneğin Drag yarışı Drift yarışı sonra parkur tarzı yarış türleri de var isterseniz bakabilirsiniz bulamazsanız haritada gözüküyor diye biliyorum yarışların konumu bulamazsanız ise oyundaki telefonunuzdan Quick Join yazan yere tıklayıp istediğiniz yarışa tıklayarak ta girebilirsiniz
Dostum oncelikle kendine 2 3 tane arkadas edinmelisin beraber oynamak icin. Tek oynayinca tadi cikmiyor. Ev heistlerini bitirip kosatka, facility falan alip daha farkli heistlere gecersin, bir yandan da levelin artar. Biraz parayi vurduktan sonra da autoshop alin, leveliniz olmasa bile araclari fulleyebiliyorsunuz. Veya sadece para yemek isteyip hile yapmadan ban risksiz araba kopyalayacaksin o kadar. Kanal onerileri: ogretici icerik icin alejandro, araba kopyalamak icin kenan karanfil.
Vincent görevlerini yaptım tek başıma 1 defa ölme dışında sorun olmadı. 750k para geldi şu an 1,2m para var. 1,1'e haritanın en üstündeki mi yoksa şehre yakın 1,6m ve 1,5m olanlar için para biriktireyim mi ?Bunker

Vincent görevlerini yaptım tek başıma 1 defa ölme dışında sorun olmadı. 750k para geldi şu an 1,2m para var. 1,1'e haritanın en üstündeki mi yoksa şehre yakın 1,6m ve 1,5m olanlar için para biriktireyim mi ?Bunker
Kosatka için para biriktir.

• Beğen
Önce bunker sonra kosatka nasıl olur? Şu anda sadece solo görevlerden para kazanabiliyorum çünkü
Bunker da heist yok para kazanamazsin adam akilli, isin uzar. Kosatka alırsan heisti tek basina da yapabilirsin. Sana tavsiyem dc sunucularindan oyuncu bul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunker parayı vurduktan sonra keyif icin alinir. Zirhli araclarina, silahlarina extra donanım falan yapiyorsun.

• Beğen
Bunker da heist yok para kazanamazsin adam akilli, isin uzar. Kosatka alırsan heisti tek basina da yapabilirsin. Sana tavsiyem dc sunucularindan oyuncu bul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunker parayı vurduktan sonra keyif icin alinir. Zirhli araclarina, silahlarina extra donanım falan yapiyorsun.
Kosatka heistleri tek başıma yapabiliyorsam güzel. Şu anda yeterli param yok ama kosatka üstünde kilit işareti var bir şey almam mı lazım

Kosatka heistleri tek başıma yapabiliyorsam güzel. Şu anda yeterli param yok ama kosatka üstünde kilit işareti var bir şey almam mı lazım
Casi*nonun yanindaki gece kulübüne gidip bi elemanla konusman lazim ismini unuttum simdi. Ondan sonra kilidi aciliyor.

• Beğen
Şehrin sağ üst tarafındaki mi?
kosatkadan yapılan heist cayo perico olarak geçiyor 1 yıldır oynamıyorum ama en çok para kazandıran heist oydu preplerle yapması max 1 saat sürüyor ve en az 1m dolar veriyodu. Çalacağın eşya elmas çıkarsa 1.6m e kadar çıkıyor kazandığın para ama çıkma şansı düşüktü.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri