E emiru26 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emircan 18 Mart 2023 #1 Öncelikle selamlar gta 5 oyununa türkçe yama ve fps boost (grafikleri patates yapan) dosya kurmak istiyorum fakat bu online için herhangi bir sorun olurmu ban felan yermiyim bilmiyorum o yüzden sordum şimdiden teşekküler.
Öncelikle selamlar gta 5 oyununa türkçe yama ve fps boost (grafikleri patates yapan) dosya kurmak istiyorum fakat bu online için herhangi bir sorun olurmu ban felan yermiyim bilmiyorum o yüzden sordum şimdiden teşekküler.
Helixo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1,316 18 Mart 2023 #2 modları kaldırman lazım yoksa ban yersin perma
E emiru26 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emircan 18 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Helixo yazmış: modları kaldırman lazım yoksa ban yersin per ma Devamı için tıklayın... evet bir başkası da bu konuyu sormuş ve aynı cevaplar verilmiş çok sağol.
Helixo yazmış: modları kaldırman lazım yoksa ban yersin per ma Devamı için tıklayın... evet bir başkası da bu konuyu sormuş ve aynı cevaplar verilmiş çok sağol.