İsterseniz Ebonivon'un Discorduna katılın. Dün GTA 5 Playlist yaptılar 25 kişi falan oynadık, yaş kitlesi 20-35 arasında değişiyor. İyi yani16-22 arası bişey
Bro yukardakiler gelcez dedi kimse gelmiyo sen at ebonun dc ordan gireyim benİsterseniz Ebonivon'un Discorduna katılın. Dün GTA 5 Playlist yaptılar 25 kişi falan oynadık, yaş kitlesi 20-35 arasında değişiyor. İyi yani
Bu akşam Sizlerin 10-12 kişi falan Playlist oynamaya geldiğinizi görünce onlar da toparlanırlar.
Bro yukardakiler gelcez dedi kimse gelmiyo sen at ebonun dc ordan gireyim ben![]()
saol![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
5 kişiyiz gelcenmi ?![]()
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
geldim bu sunucya![]()
buna değil kanka buna gelgeldim bu sunucya
geldimbuna değil kanka buna gel
![]()
gel bro hadiOynaciksaniz bende gelirim
bekliyoz kankaOynaciksaniz bende gelirim
@sa9a gelcenmiben girerim eğer yeterli adam varsa. etiketlemeniz yeterli.
kral fırsat bulamıyorum sen dcyi at müsait olunca gelirimgel bro hadi
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
bekliyoz kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
@sa9a gelcenmi
kral fırsat bulamıyorum sen dcyi at müsait olunca gelirim