İninal alknk almaya çalışıyorum alamıyorum
kredi kartım yok
nasıl alıcam
knk mesele o değil. ordaki xsalla güvenillirmi havale ile oluyormuşİninal kazık hocam ya, her şeye komisyon kesiyor. Papara, nays, paycell ve nkolay gibi tamamen ücretsiz e-walletlar varken ininla'a bulaşılmamalı bence. Ayrıca nays'da %20 cashback vardı oyun alışverişlerinde.
@Ademmk hocam xsallaya havale yapmamı söylüyor güvenilir mi? yapayımmıİninal al
banka kartı ile internet alışverişi yapamazsın havale yapabilirsin oda güvenilirdir youtube dan izle ona göre yapknk mesele o değil. ordaki xsalla güvenillirmi havale ile oluyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ademmk hocam xsallaya havale yapmamı söylüyor güvenilir mi? yapayımmı
Hocam nasilyapanazsin allah askina.yapmadigim site kalmiyor int alisverisi yapamazsin ne.benden oraya havale yapmami istiyor.onradan benden para fln cekmez dmei. Ayrica param oraya ulasirmi? @Ademmk @ahmet enes çakırcıbanka kartı ile internet alışverişi yapamazsın havale yapabilirsin oda güvenilirdir youtube dan izle ona göre yap
Papara?Epic gameste gta 5 84 RDR 2 98 lira kaçırmayın derim steamda gta 500 rdr 1200 olmuş
Para transferi yapmayacaksanız en iyisi toslaİninal kazık hocam ya, her şeye komisyon kesiyor. Papara, nays, paycell ve nkolay gibi tamamen ücretsiz e-walletlar varken ininla'a bulaşılmamalı bence. Ayrıca nays'da %20 cashback vardı oyun alışverişlerinde.