GTA 5 RDR 2 %50 indirim

Ygtkrcaa

80+
Reaksiyon skoru
180
Epic gameste gta 5 84 RDR 2 98 lira kaçırmayın derim steamda gta 500 rdr 1200 olmuş

knk almaya çalışıyorum alamıyorum
kredi kartım yok
nasıl alıcam

İninal kazık hocam ya, her şeye komisyon kesiyor. Papara, nays, paycell ve nkolay gibi tamamen ücretsiz e-walletlar varken ininla'a bulaşılmamalı bence. Ayrıca nays'da %20 cashback vardı oyun alışverişlerinde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
İninal kazık hocam ya, her şeye komisyon kesiyor. Papara, nays, paycell ve nkolay gibi tamamen ücretsiz e-walletlar varken ininla'a bulaşılmamalı bence. Ayrıca nays'da %20 cashback vardı oyun alışverişlerinde.
knk mesele o değil. ordaki xsalla güvenillirmi havale ile oluyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ademmk hocam xsallaya havale yapmamı söylüyor güvenilir mi? yapayımmı

knk mesele o değil. ordaki xsalla güvenillirmi havale ile oluyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ademmk hocam xsallaya havale yapmamı söylüyor güvenilir mi? yapayımmı
banka kartı ile internet alışverişi yapamazsın havale yapabilirsin oda güvenilirdir youtube dan izle ona göre yap

Hocam bnei kasdeddiyseniz var. Ama epic games uzerinden sadece kredi karti ile oluyor. Yoksa digerleri havale yolu ile. Xsolla ya havale ediyoruz ordan aliniyor. Guvenilirmidir onu siyorum..kredi karti kullanmiyoruz

Dostum kimsenin bilgisi yok sanırım. Banka uygulamana girip kart ayarlarından yurt dışı internet alışverişini açarsan banka kartınla alışveriş yapabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Para transferi yapmayacaksanız en iyisi tosla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,149
Üyeler
198,244
Son üye
ogkgn
Geri