Gta 5 RP server önerisi

Fivem için mi?Fivem çöp onu söyleyeyim hele ki nonwhitelist istiyorsan.

Fivem istemiyorum çok low rp bir topluluk altv ve yada rage olursa iyi olur
AltV oynuyordum 1 sene öncesine kadar bildiğim 1 tane türk sunucusu var ben Lsc oynuyordum fakat sunucu şuan düşüş zamanında bence eskiden 100 oyuncu aşağısı görmezdi şuan 100 zor görür.Bu sene de 1-2 kere girdim ama çok soğudum tiksindim Rp den oynayamıyorum artık.Yine de istiyorsan gir bak biraz sarar bence yeni başlarsan çok fazla gun rp dönüyor haberin olsun.Yt ye Lsc rp yaz yeter görürsün :} Burnout rp vardı bi süre önce ama kapanalı 4 ay oldu açılacak mı belli değil açılmaz büyük ihtimal.Rage oynamadım hiç ama bildiğim seven rp vardı kapandı mı bilmiyorum.Eskisi gibi zevk verse keşke şimdi tiksiniyorum rp den.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lsc text rp haberin olsun.

AltV oynuyordum 1 sene öncesine kadar bildiğim 1 tane türk sunucusu var ben Lsc oynuyordum fakat sunucu şuan düşüş zamanında bence eskiden 100 oyuncu aşağısı görmezdi şuan 100 zor görür.Bu sene de 1-2 kere girdim ama çok soğudum tiksindim Rp den oynayamıyorum artık.Yine de istiyorsan gir bak biraz sarar bence yeni başlarsan çok fazla gun rp dönüyor haberin olsun.Yt ye Lsc rp yaz yeter görürsün :} Burnout rp vardı bi süre önce ama kapanalı 4 ay oldu açılacak mı belli değil açılmaz büyük ihtimal.Rage oynamadım hiç ama bildiğim seven rp vardı kapandı mı bilmiyorum.Eskisi gibi zevk verse keşke şimdi tiksiniyorum rp den.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lsc text rp haberin olsun.
lsc ye bakacağım rage de rina var ama yanlış yönetimin elinde olan bi sunucu

Fiveme genel olarak çöp demen garipti çünkü TR RP low desen anlarım fakat o kadar yabancı kaliteli sunucu var ondan güldüm ve garipsedim.
Dediğini kastettim zaten kanka anlayıver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri