Evet fark olmaz ben epic den yaptım.Steam veya Epic game'den alınan gta'larda fark yaratmıyordur diye düşünüyorum modlar?
Gta 5 redux modu 1.10 sürümüYansımaların olduğu mod hangisi? Harita modu mu?
hiç kimseden izlemeden yapan bnePanda reisden izledimevet baya öyle şeyler vardı
İşlemcin 80 Derece bi soğutucu al istersen. Ha bu arada hatırlatmakta fayda var Ultra takıntılı bir insansan yani oyunu sürekli ultrada oynayan bir insansan o kart seni 7-8 sene ultrada götürmez haberin ola.Yeni bilgisayarım geldi birkaç gün önce ve bende birkaç oyun kurdum gta 5 de yapmak istediğim ama yapamadığım şeyler vardı sistemim kötü diye ama şuanki sistemim de rtx 2060 var ve gayet yeterli olduğu için denemek istedim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gta 5 e redux grafik modu ve liberty cry modunu kurdum redux grafik ve silah sesi araba hasarı gibi şeyleri değiştiriyor liberty cry ise liberty city ile vice city haritalarını oyuna ekliyor neden vice city den ss yok derseniz vice city çok güzel gelmedi bana çekmedim o yüzden birde vice city haritasını hiç ama hiç bilmiyorum o neonlu binalşarın olduğu deniz kenarı yeri bulsam çekicektim sizce nasıl olmuş fotoğraftaki yer gta 4 liberty city times meydanı
Hocam modu yükledim de reboot and restart game hatası veriyor nasıl çözeceğimYeni bilgisayarım geldi birkaç gün önce ve bende birkaç oyun kurdum gta 5 de yapmak istediğim ama yapamadığım şeyler vardı sistemim kötü diye ama şuanki sistemim de rtx 2060 var ve gayet yeterli olduğu için denemek istedim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gta 5 e redux grafik modu ve liberty cry modunu kurdum redux grafik ve silah sesi araba hasarı gibi şeyleri değiştiriyor liberty cry ise liberty city ile vice city haritalarını oyuna ekliyor neden vice city den ss yok derseniz vice city çok güzel gelmedi bana çekmedim o yüzden birde vice city haritasını hiç ama hiç bilmiyorum o neonlu binalşarın olduğu deniz kenarı yeri bulsam çekicektim sizce nasıl olmuş fotoğraftaki yer gta 4 liberty city times meydanı
Konuyu hortlatıyorum kusura bakma senin gta orjinal mi ?
ben epic games'den indirdim modları kurdum da gta'yı offline açmam gerekiyor ancak nasıl açarım bir türlü çözemedim
gta 5 offline girmeye çalıştığımda bağlanmanız gerek türünden bir mesaj gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ayrıca bu link bozuk bahsedilen modu kuramıyorum sende dosyası var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam modu yükledim de reboot and restart game hatası veriyor nasıl çözeceğim
Hocam tamam çözdüm hatayı. Bu arada mod grafik ayarlarınızı atar mısınız? Benim oyun sizinki gibi gözükmüyorHocam GTA 5 Epic Games orijinal ama modların linkide çalışıyor dosyası vardı ama sildim hemde 10.5 GB mi ne modun kendisi yani atabilecegim kadar küçükse değil ve çok fazla hata türü var internette teker teker araştırıp bulmanız gerekiyor dediğiniz hataları almadım bilmiyorum.
hayır ben mapi indirdim zaten, ancak iç mekanlara girebilmemi sağlayan modun linkini bıraksalar da o modun linki bozuktu varsa sadece onu isteyecektim.Hocam GTA 5 Epic Games orijinal ama modların linkide çalışıyor dosyası vardı ama sildim hemde 10.5 GB mi ne modun kendisi yani atabilecegim kadar küçükse değil ve çok fazla hata türü var internette teker teker araştırıp bulmanız gerekiyor dediğiniz hataları almadım bilmiyorum.
Intel ve milattan önceden beri kullanılan stok fanBaştaki cpu sıcaklığı benim işlemci gibi ağlıyor![]()
Hiç bir redux ayarı yok dostum düz reduxu kuruyorsun zaten grafikler değişiyor ama benim fotodaki kadar iyi değil diyorsan ben fotoda GTA 4 haritası ve vice City haritasında kurdum demiştim ya GTA 4 times square yani times meydaninda gece ve yağmur altında çektim saat 00.00 ve saat hava ayarları için menyoo kullandimHocam tamam çözdüm hatayı. Bu arada mod grafik ayarlarınızı atar mısınız? Benim oyun sizinki gibi gözükmüyor![]()
Hocam ben vice City de mesela iç mekanlara görebiliyorum alışveriş merkezine falan girdim ayrı yeten bir mod yüklemedim sadece redux ve harita moduhayır ben mapi indirdim zaten, ancak iç mekanlara girebilmemi sağlayan modun linkini bıraksalar da o modun linki bozuktu varsa sadece onu isteyecektim.
Telefondayimda görebiliyorum yazmışım otomatik düzeltmiş telefon normalde girebiliyorum yazicaktim yani mekanlara modelleri z giriliyor bendehayır ben mapi indirdim zaten, ancak iç mekanlara girebilmemi sağlayan modun linkini bıraksalar da o modun linki bozuktu varsa sadece onu isteyecektim.