Yardım Gta 5 yüksek fps kasma sorunu

Dwayne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
oyun 100 fps ama kör edecek derecede düşük gibi fps hiç akıcı değil berbat gözüküyo nasıl çözülür

oyun eski olduğundan grafik motoru ve fizik motoru yüksek fpsyi kaldırmıyor takılıyor ben de yaşadım aynı sorunu ve 144hz monitörde v-sync ayarını 'yarım' yaparak çözdüm. Yani fpsyi max 90 olacak şekilde limitlerseniz sorun çözülüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
oyun eski olduğundan grafik motoru ve fizik motoru yüksek fpsyi kaldırmıyor takılıyor ben de yaşadım aynı sorunu ve 144hz monitörde v-sync ayarını 'yarım' yaparak çözdüm. Yani fpsyi max 90 olacak şekilde limitlerseniz sorun çözülüyor.
peki fivem çökme sorunlarını çözmeyi biliyormusun

aynen aynı sorunu bende 7800xt ve 280hz 1080p monitörle yasamıstım dediğiniz gibi çözmüştüm. Oyunla alakalı sanırım ya da optimizasyonunu yapmak zor diyebiliriz.

aynen aynı sorunu bende 7800xt ve 280hz 1080p monitörle yasamıstım dediğiniz gibi çözmüştüm. Oyunla alakalı sanırım ya da optimizasyonunu yapmak zor diyebiliriz.
optimizasyon berbat ötesi çözdüm sorun yok suan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri