Neler Yeni

GTA 5’i Nasıl Ücretsiz İndirebilirim ?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Kendisi para verdiği için yediremiyorlar.
Yapabileceğim fakat yapmadığım bir şey için yediremeyeceğim bir şey yok fakat bir şeyin ederini karşılamadan kullanıp, ederini karşılayıp kullananlara ''yedirememek'' yaftasını yapıştırmak çok gülünç bir durum. :)
Dostum ver parasını alayım oynayayım o zaman?
Sistemi benim sistemimden güncel ve pahalı olan bir insanın ''param yok'' lafı altına sığınması da çok gülünç bir durum gittikçe komikleşiyorsunuz. Nesiniz siz komedyen falan mı? :)
Bu da benim fikrimdi sen niye karıştın o zaman? Ben serbest değil miyim fikir belirtmekte
Kimse fikirlerinize saygısızlık yapmıyor fakat sizin üslubunuz gerçekten bozuk. Foruma kayıt olma amacınızı bir gözden geçirin zira forumlar düzgün bir üslupla tartışmak, bilgi ve fikir alışverişi için kurulmuş platformlardır. Eğer karşınızda olan kişilere ''yediremiyorsun'', ''batmış'' veyahut bağırma anlamına gelen Caps Lock tuşu açık yazma tarzı hareketlerde bulunursanız sosyal hayatınızda çok fazla sıkıntı çekersiniz.
O zaman insanların kişisel hamlelerine karışma.
Konuyu idrak edemeyip yorum yapmanız çok çok çok daha komik. Geceme neşe kattınız teşekkür ederim. :)
Yok ya anlamıyorlar, el ile çalınabilir bir şeyi korsanla karşılaştırıyorlar.
Şöyle bir durum el ile çalınan şeylere de belirli bir miktar bütçe ayrılıyor yazılım olan şeyler içinde. O firmanın atıyorum 250m$ yatırım yaptığı bir projede ''el ile tutulamayacak bir şey zaten ehüehüehüehü'' diye dolaşan tipler bu firmaya kar ettirmiyorsa bu firma zarar eder ve kepenk kapatmak zorunda kalır. Bu konuyu gerçekten bir oyuna veya yazılıma para verme karşıtı olan ailemdeki insanlara danışıp anlattığımda bile bu duruma emek hırsızlığı altında bakıyorlar. Kendilerinin yazılım ile tek alakaları telefondaki Arama kısmı onu da belirteyim. Emin olun o çok savunduğunuz ''durumu olmayan insanlar'' bu durumu sizin kadar savunmuyordur. Korsanı savunanlara genel olarak baktığımda (istisnası gerçekten 1% falandır) durumu olup korsan kullanmayı tercih edip para verenlere enayi gözüyle bakan şahıslar oluyor.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yok ya anlamıyorlar, el ile çalınabilir bir şeyi korsanla karşılaştırıyorlar. İsteyen istediğini indirir la. Benim steam hesabımda 13 tane oyun var, ben onları da korsan indirebilirdim, niye indirmedim? ÇÜNKÜ O ZAMAN PARAM VARDI VE SATIN ALDIM. Paramın olmadığı zamanlarda da oyun oynamak istiyorum ve bu yüzden illegal yollar ile ediniyorum. İstiyosan hakkını helal etme ismailciğim çok da umrumda, tüküreyim senin hakkına.
Steam hesabımda 100 den fazla oyun var. Param olunca orijinal, lmayınca crack kullanıyorum. Photoshop ve adobe premier kullanıyorum, ve bunlar aylık para alıyor. Benim mesleğim bunla alakalı değil ben bundan para kazanmıyorum ki buna aylık para vereyim. Windows'u orijinal olan çok az kişi vardır onların çoğu da direk windows kurulu pc almıştır. Windows 1900 tl ben bilgisayar kullanabilmek için ayriyetten buna da mı para vereceğim. Ben bilgisayarımı çok zor topladım, ve oyunlara yüzlerce lira vermem imkansız, param olursa parasını veririm alırım yoksa da misler gibi crack oynarım.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Dostum sen kenarda bunları yazarken çıldırırken ben gülüyorum. Merak etme. Ek olarak caps lock kullandığım yerlerde ne demek istediğimi oldukça iyi anlatmışım ki sana bayağı batmış :)
bak dostum senin anlamadığın mesele, ben neden çıldırayım. sakin ol champ evimdeydim ve rahattım.
Bu da benim fikrimdi sen niye karıştın o zaman? Ben serbest değil miyim fikir belirtmekte :D
fikrini belirtmene karışmıyorum(her ne kadar yasadışı olsa da), ancak fikrini belirtme yoluna karışıyorum. çünkü saygısız bir üslup kullanıyorsun. caps lock falan kullanıp, uygunsuz bir dil kullanıyorsun. internetin insanlara bu gücü vermesi çok ilginç.
Paramın olmadığı zamanlarda da oyun oynamak istiyorum ve bu yüzden illegal yollar ile ediniyorum.
mesela benim de şuanda ekran kartı alacak param yok. illegal yollarla mı edinmeliyim? ya da o parayı elde etmek için insanların kripto para cüzdanlarına mı saldırmalıyım(fiziksel dediğiniz için bu örneği veriyorum). o insanlar da o kripto paraları emek ve zaman karşılığında almış sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Photoshop ve adobe premier kullanıyorum, ve bunlar aylık para alıyor. Benim mesleğim bunla alakalı değil ben bundan para kazanmıyorum ki buna aylık para vereyim
kullandığın için para vermeniz gerekiyor üstünden para kazandığınız için değil. ben de spotifydan para kazanmıyorum ancak ücretini ödüyorum.
Windows 1900 TL ben bilgisayar kullanabilmek için ayriyetten buna da mı para vereceğim.
hadi windowsa "neyse" diyelim çünkü o olmadan çoğu kişi bilgisayarını kullanamıyor. ancak oyun olmadığı için bilgisayarı kapananı görmedim. çok sayıda ücretsiz oyun vb de var üstelik.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Muhteşem mi atayım , engellemenin benim için bir eksisi yok. Paran YOK ise OYNAMAYACAKSIN oynuyorsada kendisi giriyor bizim vebalimize ne yaparsa yapsın
Peki bir şey sorabilir miyim? Windowsunuz orjinal mi ? Eğer orjinalse saygım sonsuz.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
bu arada bana ne kimin ne çaldığından ya da ne hakka girdiğinden ben burada rahatça yazıyorum çünkü yarın devlet bu yasaları uygulamaya başlasa benim kapımı çalmayacak bunu biliyorum. ya da inandığım dinde hakka girmemiş oluyorum. benim burada yazma sebebim korsan kullanımı savunmamanız. yanlış olduğunu kabul artık bu uygulamanın. kendinizi; dolar kurunu ve vergileri kullanarak ajite etmeyin. yaptığınız şeyin fiziksel bir ürünü çalmaktan farkı yok. elbet ki yaptıklarınız karşılıksız kalmaz. umarım aynı şekilde muamele görürsünüz. ha şimdi "çıldırdı, battı" şeklindeki üslubunuzu da gözden geçirin. klavye delikanlılığının manası yok.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
bak dostum senin anlamadığın mesele, ben neden çıldırayım. sakin ol champ evimdeydim ve rahattım.

fikrini belirtmene karışmıyorum(her ne kadar yasadışı olsa da), ancak fikrini belirtme yoluna karışıyorum. çünkü saygısız bir üslup kullanıyorsun. caps lock falan kullanıp, uygunsuz bir dil kullanıyorsun. internetin insanlara bu gücü vermesi çok ilginç.

mesela benim de şuanda ekran kartı alacak param yok. illegal yollarla mı edinmeliyim? ya da o parayı elde etmek için insanların kripto para cüzdanlarına mı saldırmalıyım(fiziksel dediğiniz için bu örneği veriyorum). o insanlar da o kripto paraları emek ve zaman karşılığında almış sonuçta.

kullandığın için para vermeniz gerekiyor üstünden para kazandığınız için değil. ben de spotifydan para kazanmıyorum ancak ücretini ödüyorum.

hadi windowsa "neyse" diyelim çünkü o olmadan çoğu kişi bilgisayarını kullanamıyor. ancak oyun olmadığı için bilgisayarı kapananı görmedim. çok sayıda ücretsiz oyun vb de var üstelik.
Para kazanmak

Demek istesiğim o değil. Demek istediğim para vermeme değecek bir şey yok. Sadece arkaplan silme basit logolar yapıyorum. Ve bunun için aylık para vermem.

majorw0w

80+ Silver

Windowsa hadi neyse diyemezsin. Onu da birileri emek verip yapıyor kendinle çelişiyor sun. Herşeyiniz tam olacak ki millete laf atacaksınız.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
hakka girme konusunda bilgi verebilecek bir insan değilim. o biraz daha dini olduğunu için din adamları daha iyi bilir. eğer siz de verebilecek konumda değilseniz vermenizi tavsiye etmem. bunu karar verecek kişi eğer oyunu satın alanı oyunun geliştirilmesinde pay sahibi olarak görürse (daha sonra çıkmış bir dlc veya oyun tuttuğu için yapılmış güncellemeler gibi) satın alanların da kul hakkına girdiğinizi söyleyebilir belki.
Haklısınız aslında biz burada kul hakkı konusunda tartışıyoruz ama bunun hakkında bir vaaz gelmedikten sonra bu tartışma bitmez ve boş yere tartışmış oluruz.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Peki bir şey sorabilir miyim? Windowsunuz orjinal mi ? Eğer orjinalse saygım sonsuz.
Windows kullanmıyorum şuan çünkü daha pc yi tam toplamadım. Zaten windows u cmd ile etkinleştirsen bile microsoftun onayladığı bir yöntem ;)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bir şeyin ederini karşılamadan kullanıp, ederini karşılayıp kullananlara ''yedirememek'' yaftasını yapıştırmak çok gülünç bir durum.
Dostum gülünç olan sizlerin gerçekten de yediremeyip insanları linçlemeye çalışmanız :)
Diğerleri neden karışmıyor? Onlar insanların ve insanların verecegi kararlarda özgür olduklarının farkında oldukları için durumu yedirip yedirememe konusuna taşımıyor.
Sistemi benim sistemimden güncel ve pahalı olan bir insanın ''param yok'' lafı altına sığınması da çok gülünç bir durum gittikçe komikleşiyorsunuz. Nesiniz siz komedyen falan mı?
Bir sistemi var diye parası olmuş mu oluyor? Nereden biliyorsun borç ile almadığını? Nereden biliyorsun elindeki son parayı ona vermediğini veya nereden biliyorsun eli rahatken alıp bir kaç gün sonra bir anda elinin daraldığını?
Kısıtlı düşüncede kaldığınız için karşınızdakine böyle demeniz normal.
Kimse fikirlerinize saygısızlık yapmıyor fakat sizin üslubunuz gerçekten bozuk. Foruma kayıt olma amacınızı bir gözden geçirin zira forumlar düzgün bir üslupla tartışmak, bilgi ve fikir alışverişi için kurulmuş platformlardır. Eğer karşınızda olan kişilere ''yediremiyorsun'', ''batmış'' veyahut bağırma anlamına gelen Caps Lock tuşu açık yazma tarzı hareketlerde bulunursanız sosyal hayatınızda çok fazla sıkıntı çekersiniz.
Oradaki caps kullanımını bağırma olarak algıladıysan demek ki doğrularım sana da batmış :D
Bugün ed doğru yoldayız çok şükür.
Ek olarak amacım sadece kavga vb bir şey olsa bu forumda
1613035206120.png

Bunları nasıl kasayım? :D
Konuyu idrak edemeyip yorum yapmanız çok çok çok daha komik. Geceme neşe kattınız teşekkür ederim. :)
Gereksiz konuşmanız bitti ise gidip RDR2 FORZA HORİZON 4 vs indirecegim CRACK olarak ?

uygunsuz bir dil kullanıyorsun
Böyle olsa zaten banlanırım dostum. :)

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Demek istesiğim o değil. Demek istediğim para vermeme değecek bir şey yok. Sadece arkaplan silme basit logolar yapıyorum. Ve bunun için aylık para vermem.
işte bu çok değişik bir anlayış mesela. adamın-kadının ürününü kullanıyorsan para vereceksin. o ürünle ne yaptığın(para kazanıp kazanmadığın) önemli değil.
Herşeyiniz tam olacak ki millete laf atacaksınız.
lisansım var.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
işte bu çok değişik bir anlayış mesela. adamın-kadının ürününü kullanıyorsan para vereceksin. o ürünle ne yaptığın(para kazanıp kazanmadığın) önemli değil.

lisansım var.
Parea kazanıp kazanmamakla ilgisi yok. O program gerçekten çok işime yarıyorsa 7/24 kullanıyorsam alırım. Ama photoshop öyle değil hafta da bir bile kullanmıyorumdur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
Tamam eğlensin sırf eğlenmek uğruna illegal birşeyle eğlensin. Biz bilmiyormuyduk paralı bir ürünü bedava elde edip eğlenmeyi mesala pc si yok diye çalmak zorundamısın eğlenme uğruna
Sen Google'a RTX 3090 indir yazan tayfadan mısın ne alaka la?

Top Bottom