Urthemiel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 458
- İsim
- Alperen
Yapabileceğim fakat yapmadığım bir şey için yediremeyeceğim bir şey yok fakat bir şeyin ederini karşılamadan kullanıp, ederini karşılayıp kullananlara ''yedirememek'' yaftasını yapıştırmak çok gülünç bir durum.Kendisi para verdiği için yediremiyorlar.
Sistemi benim sistemimden güncel ve pahalı olan bir insanın ''param yok'' lafı altına sığınması da çok gülünç bir durum gittikçe komikleşiyorsunuz. Nesiniz siz komedyen falan mı?Dostum ver parasını alayım oynayayım o zaman?
Kimse fikirlerinize saygısızlık yapmıyor fakat sizin üslubunuz gerçekten bozuk. Foruma kayıt olma amacınızı bir gözden geçirin zira forumlar düzgün bir üslupla tartışmak, bilgi ve fikir alışverişi için kurulmuş platformlardır. Eğer karşınızda olan kişilere ''yediremiyorsun'', ''batmış'' veyahut bağırma anlamına gelen Caps Lock tuşu açık yazma tarzı hareketlerde bulunursanız sosyal hayatınızda çok fazla sıkıntı çekersiniz.Bu da benim fikrimdi sen niye karıştın o zaman? Ben serbest değil miyim fikir belirtmekte
Konuyu idrak edemeyip yorum yapmanız çok çok çok daha komik. Geceme neşe kattınız teşekkür ederim.O zaman insanların kişisel hamlelerine karışma.
Şöyle bir durum el ile çalınan şeylere de belirli bir miktar bütçe ayrılıyor yazılım olan şeyler içinde. O firmanın atıyorum 250m$ yatırım yaptığı bir projede ''el ile tutulamayacak bir şey zaten ehüehüehüehü'' diye dolaşan tipler bu firmaya kar ettirmiyorsa bu firma zarar eder ve kepenk kapatmak zorunda kalır. Bu konuyu gerçekten bir oyuna veya yazılıma para verme karşıtı olan ailemdeki insanlara danışıp anlattığımda bile bu duruma emek hırsızlığı altında bakıyorlar. Kendilerinin yazılım ile tek alakaları telefondaki Arama kısmı onu da belirteyim. Emin olun o çok savunduğunuz ''durumu olmayan insanlar'' bu durumu sizin kadar savunmuyordur. Korsanı savunanlara genel olarak baktığımda (istisnası gerçekten 1% falandır) durumu olup korsan kullanmayı tercih edip para verenlere enayi gözüyle bakan şahıslar oluyor.Yok ya anlamıyorlar, el ile çalınabilir bir şeyi korsanla karşılaştırıyorlar.