Neler Yeni

GTA 5’i Nasıl Ücretsiz İndirebilirim ?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Şu korsan oyun muhabbetine çok güzel bir yazı yazmıştım şimdi bulamadım. Aklımda da değil. Kısa ve öz tek bişey söylemek istiyorum GTA 5 çıkalı 7 yıl olmuş ve milyonlarca satmış. Daha hala en çok satılan oyunlar listesinde. Adamlar kazanacağı parayı kazandı. Korsan indirsen ne indirmesen ne?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Kirazoğlu dediğinde haklı mı olmuş oluyor. Bana mı yazık yoksa sizin emeğe saygınız olmadan o oyunu beleş elde edenleremi yazık.
Hocam evet emek var ama senin oyun alıcak paran yoksa korsan indirmen olmazmı evet ben korsan oyunu savunmuyorum ama paran olursa sen yinede gidip korsan oynarsan o senin kötülüğün olur

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Enis kirazoğlu oyunların pahalı olmaması gerektiğini söylüyor videolarında. Diğer ifadeyi ben ilk defa duydum
Bende ilk defa duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam evet emek var ama senin oyun alıcak paran yoksa korsan indirmen olmazmı evet ben korsan oyunu savunmuyorum ama paran olursa sen yinede gidip korsan oynarsan o senin kötülüğün olur
Hocam parası olupta crack kullananın .................

Ama parası yok diyede bir eğlence amaçlı şey için kul hakkı yemeye gerek yok.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Cyberpunkda var resimde acaba kaç TL olucak.
Çok çok bir indirim olacağını düşünmüyorum Cyberpunk için. Daha önce indirim oldu mu bilmiyorum hiç takip etmedim oyunu fakat olduysa o civarlara inecektir altına inmez gibime geliyor. Epic Games indirimleri de saat 22.00'da başlıyor belki oradan indirim + kupon ile çok çok uygun fiyatlara alınabilir.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Hırsızlıkta gayet doğal bir şey neticede parası olmadığı için yapan insanlar var değil mi? (!)

Haklısınız bu gün Migros'ta canım çikolata çekmişti Ülker çikolatalı gofrete hayır diyemem. Kartımı evde unuttuğum için alamadım o yüzden çaldım sonuna kadar arkanızdayım. (!)
Dediklerinizin kayda değer hiç bir tutulur yanı yok maalesef. Ayağını yorganına göre uzatacaksın eğer sen PC toplamaya bütçen yetiyorsa oyun almayada yetecek bu iş böyle.
Merak ediyorsanız son 7 senedir sistemime korsan olan müzik bile indirmedim. Bütçemin yettiğini satın aldım yetmediğinin muadilini kullanıp ücretsiz sürümü varsa onla yetindim. Yine ek olarak diyorum zenginde değilim ortalama gelirli bir ailenin ortalama bir üniversite öğrencisiyim.
hocam benımde 250bin eksiğim vardı bmw bayisinden çaldım arabayı haklıyım di mi?(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,128
Üyeler
163,783
Son üye
kho1234
Top Bottom