Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Rtx açamazsın 1000 serisi olduğu için. Fsr açarsan fps yükselir.60-70 arası fps alıyorum 1650 ile ne kadar düşer tahmini
Acmazsam kaç fps düşer kiRtx açamazsın 1000 serisi olduğu için. Fsr açarsan fps yükselir.
Yani detay seviyesi artacak ama kaç fps düşer demek zor denemeden.Acmazsam kaç fps düşer ki
60-70 arası fps alıyorum 1650 ile ne kadar düşer tahmini
Oyun çıkalı kaç sene oldu adamlar hala güncel tutup durmadan üstüne koyuyorlar.Rtx açamazsın 1000 serisi olduğu için. Fsr açarsan fps yükselir.
oynanmasa umrunda olmaz. Aynısını gta 4 e de yapsınOyun çıkalı kaç sene oldu adamlar hala güncel tutup durmadan üstüne koyuyorlar.
Rockstar bu işin nirvanası.Aksini iddia eden bilmiyordur.
benim laptopdaki vega 1080p normalda 50fps falan veriyordu yeni versiyonu acarmi?
açar muhtemelenbenim laptopdaki vega 1080p normalda 50fps falan veriyordu yeni versiyonu acarmi?
AynenOyun çıkalı kaç sene oldu adamlar hala güncel tutup durmadan üstüne koyuyorlar.
Rockstar bu işin nirvanası.Aksini iddia eden bilmiyordur.
Fivem de kısa özet cok yasamıyor gibi,Aynen
Ya cidden bazen nasıl bu kadar Bilinçsiz bir toplumuz diye düşünüyorum
Öncelikle Yıllardır GTA5'in PC versiyonun'da GTA Online'da Hileler Kol geziyor ve para hilesi ölümsüzlik hilesi falan bunlar yine neyse Adam Hulk'a dönüşüp kafama Tank Atıyor **
Rockstar nerdeydi ??? Emin Ol Fivem Olmasa GTA PC'de ölmüş olurdu (Ölmüşten kastım İnsanlar oynamayı bırakır'dı GTA 6 çıkana kadar)
Ayrıca bu güncellemeyi saymazsak adamların tek getirdiği güncellemeler YouTube kanallarında paylaştıkları saçma Etkinlik güncellemeleri O'da PS ve Xbox'tan para kazandıkları için Her firma para kazanıyorsa bakar oyununa zaten
Evet güncelleme olarak gelir.4 marttami geliyor bizzat rockstarmi getiriyo peki ?