Neler Yeni

Gta 5'te görüntünün bulanması sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar baya saçma olacak ama yenede sormak istedim pc'yi yeni aldım o yüzden emin olmak istiyorum sorun dediğim şey büyük ihtimalle oyunun grafiğidir ama yenede sorim dedim 2 kere oldu bir uzaylılarla çatıştığımda 2. olarakta trevoru açmıştım sonra bişeyler yaptım bi süre sonra görev verdi atv ye bindim silahçıya gittim ve aldım silahı sonra çıkarken silahçıyı öldürmek istedim tam çıktığımda elime silahı aldım ve yene bulanma oldu görüntü bozulmasıumı neyse ondan uzaylıları bilmem ama 2. si korkuttu

4JAVEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Arkadaşlar baya saçma olacak ama yenede sormak istedim PC'yi yeni aldım o yüzden emin olmak istiyorum sorun dediğim şey büyük ihtimalle oyunun grafiğidir ama yenede sorim dedim 2 kere oldu bir uzaylılarla çatıştığımda 2. olarakta trevoru açmıştım sonra bişeyler yaptım bi süre sonra görev verdi atv ye bindim silahçıya gittim ve aldım silahı sonra çıkarken silahçıyı öldürmek istedim tam çıktığımda elime silahı aldım ve yene bulanma oldu görüntü bozulmasıumı neyse ondan uzaylıları bilmem ama 2. si korkuttu
aga kusura bakma da ne anlatıyon resmen türkçeyi aktletmişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom