nealean 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 2,944 Reaksiyon skoru 1,114 6 Haziran 2022 #14 Keskinleştirmeyi açmanı tavsiye etmem hele GTA5 gibi bir oyunda FPS'i emcüklüyor :d
Opehlia 80+ Bronze Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 742 Reaksiyon skoru 228 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 @DerratiX İlk haline nazaran çok daha iyi. Oyun zaten dediğiniz gibi bayağı eski bende öyle ahım şahım bi performans beklemiyorum. Teşekkürler.
@DerratiX İlk haline nazaran çok daha iyi. Oyun zaten dediğiniz gibi bayağı eski bende öyle ahım şahım bi performans beklemiyorum. Teşekkürler.
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 13,541 6 Haziran 2022 #16 Opehlia yazmış: @DerratiX İlk haline nazaran çok daha iyi. Oyun zaten dediğiniz gibi bayağı eski bende öyle ahım şahım bi performans beklemiyorum. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... İşinize yaradıysa en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz. Rica ederim. İyi oyunlar.
Opehlia yazmış: @DerratiX İlk haline nazaran çok daha iyi. Oyun zaten dediğiniz gibi bayağı eski bende öyle ahım şahım bi performans beklemiyorum. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... İşinize yaradıysa en iyi cevap olarak işaretleyebilirsiniz. Rica ederim. İyi oyunlar.