Neler Yeni

Gta 6 Bence Bu Tarz Bir Grafik Motoruyla Gelecek

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
uwu
Dünyanın en iyi grafikli oyunu gelecek bence. GTA 5 bile hala daha grafikleri güzel gelirken, GTA 6'yı tahmin edemiyorum.
gta v + quant v ve drift modu olduktan sonra grafik anlamıyla gta 6 farketmez ama hikaye ve yeni haritada ki detayları çok merak ediyorum

Roche

80+ Bronze
gta v + quant v ve drift modu olduktan sonra grafik anlamıyla gta 6 farketmez ama hikaye ve yeni haritada ki detayları çok merak ediyorum
kral sen modla yapıyorsun onları, adamlar direkt oyunu o grafiklerle çıkartsa ekstra kuracağın modlarla ne hale geleceğini düşünsene, üff. 2000 yılında RDR 2 grafiği hayal etmek gibi bir şey ama olacak olan da o.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hala oyuna 60$ Olacak diyen var...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
uwu
Hala oyuna 60$ Olacak diyen var...
bari story ve online kısmını ayırırlarsa story 60 dolar olabilir gta v yi aldım sırf mod kuruyorum diye onlineye giremiyorum daha önce 2 gta kuruluydu bi ona bi buna geçiyordum diskin sadece gta v 300 gb kaplıyordu çok kötüydü hem uğraştırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral sen modla yapıyorsun onları, adamlar direkt oyunu o grafiklerle çıkartsa ekstra kuracağın modlarla ne hale geleceğini düşünsene, üff. 2000 yılında RDR 2 grafiği hayal etmek gibi bir şey ama olacak olan da o.

hayatımdan daha gerçekçi olacağı kesin ama fiyatı tr özel olur inş yoksa hayal

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR