16 yeter grafikleri zorlamak isteyen görüş mesafesi arttırmak isteyen de 32 kullanır fazlası olmaz.GTA 6'yı PC'de 4K ultra ayarlarda oynayabilmek için aşağı yukarı kaç GB RAM gerekir sizce?
16 yeter grafikleri zorlamak isteyen görüş mesafesi arttırmak isteyen de 32 kullanır fazlası olmaz.GTA 6'yı PC'de 4K ultra ayarlarda oynayabilmek için aşağı yukarı kaç GB RAM gerekir sizce?
Şahsen ben 5080 super almayı düşünüyorum ama Super serileri iptal olacak falan diyenler var eğer 5080 super'i alabilirsem 24gb vram'li olacak diye biliyorum o da 4k ultra için yetsin ya lütfen yetsinVram kaç ister acaba
3 sene sonra çıkacak oyunun ne hesabını yapıyonuz yaGTA 6'yı PC'de 4K ultra ayarlarda oynayabilmek için aşağı yukarı kaç GB RAM gerekir sizce?
8GB 1080P için, 12GB 2K için ve 16GB 4K için kabaca.Vram kaç ister acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5090 yada 9080 XT 32 GB vram den çıkarsa olabilir
9080 XT bekleŞahsen ben 5080 super almayı düşünüyorum ama Super serileri iptal olacak falan diyenler var eğer 5080 super'i alabilirsem 24gb vram'li olacak diye biliyorum o da 4k ultra için yetsin ya lütfen yetsin
2x16gb var bende de diğer iki slotu doldurunca sistem çöküyormuş genelde yani o yüzden umarım 32gb yeter de ram değişmeye gerek kalmaz16 yeter grafikleri zorlamak isteyen görüş mesafesi arttırmak isteyen de 32 kullanır fazlası olmaz.
Bana da saçma geliyor ya hadi şimdi 3 sene var bu konuları 10 sene varken de tartışanlar vardı be zaman çıkacağı bile belli olmayan oyuna göre sistem mi toplanır durum bi çıksın diyordum3 sene sonra çıkacak oyunun ne hesabını yapıyonuz ya
Harbi 3 sene sonra 32 GB vramli ekran kartları yaygınlasır sadece 5090 da var Şimdi3 sene sonra çıkacak oyunun ne hesabını yapıyonuz ya
nvideanın bu cimriliği ile olmaz o iş.Harbi 3 sene sonra 32 GB vramli ekran kartları yaygınlasır sadece 5090 da var Şimdi
Olabilir ihtimaller dahilinde9080 XT bekle
Yetmemesi için nasıl bir sebep var ki? 16 bile yeter oynamak için de en üst seviye için 32 dedim.2x16gb var bende de diğer iki slotu doldurunca sistem çöküyormuş genelde yani o yüzden umarım 32gb yeter de ram değişmeye gerek kalmaz
GTA 6'yı PC'de 4K ultra ayarlarda oynayabilmek için aşağı yukarı kaç GB RAM gerekir sizce?
Series S de toplam 10GB RAM var (geliştiriciler 8GB kullanabiliyor) ve oyun ona da çıkıyor relaxHarbi 3 sene sonra 32 GB vramli ekran kartları yaygınlasır sadece 5090 da var Şimdi