Neler Yeni

GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
Yüksek ihtimal 1 sene geç çıkıcak gibi her rockstar oyununda olduğu gibi
Bence öyle olmaz. Çıksa bile bi kaç ay geç çıkartılar. Diğer oyunlar öyle çıktı ama o zamanlar rockstar bu kadar popüler değildi.
Pc oyuncuları da çok fazla, büyük linç yerler

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Kesin olmamakla birlikte GTA 6 PC ye konsollardan sonra çıkacak bu 1 senede olabilir 3-4 ay falanda olabilir belli değil, ancak hali hazırda işlerini vs hallettiğin bilgisayarın varsa veyahut bilgisayar ile pek işin yoksa PS5 daha mantıklı gibi, kaldırır mı eder mi derdin olmaz güzel güzel oynarsın. Ama bilgisayarda işin varsa bilgisayara yönelmen daha iyi olur. Bu biraz senin ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
Bence öyle olmaz. Çıksa bile bi kaç ay geç çıkartılar. Diğer oyunlar öyle çıktı ama o zamanlar rockstar bu kadar popüler değildi.
Pc oyuncuları da çok fazla, büyük linç yerler
Yani ben de PC ci olarak dediğin gibi umuyorum

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
take 2 açıkladı hocam

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.
1701768967110.png

Kesin değil.

TahinPekmez

80+ Silver

asko56

80+ Silver

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
Ne PC'si kim dediyse iyi sallamış yayınlan fragmandaki görüntülerin PS5 üzerinden kaydedildiği söyleniyor.
Fragmanda ki video ps5'ten alınmıştır diye bir yazı görmedim? ss atar mısın

asko56

80+ Silver
Evet bende Sahibinden kurumsal hesaplı konsol mağazalarından öneriyorum zaten ben konsol alışverişlerimi hep bu şekilde yapıyorum en güvenilir ve en uygun yöntem bu en azından gerçekten sıfır oluyor ürünleri.

katılıyorum +1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Şimdiden GTA VI'ya yatırım yapmak mantıklı değil. Güncel teknolojiyle sistem toplarsınız.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Sidar Özel
Ben olsam pc alırdım ps5 alırsın ama sadece oyun oynayabilirsin bilgisayar alırsın iyi birsey hem diğer işlerini felan hall edersin(yazı işleri başka diğer Web gerektiren isler 4060ti li sana herturlu yeter en kotu işlemciyi yüksek tutarsın ekran kartını oyun gelince değiştirir sın daha iyisini alırsın

Top Bottom