Neler Yeni

GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

asko56

80+ Silver
Ben olsam pc alırdım ps5 alırsın ama sadece oyun oynayabilirsin bilgisayar alırsın iyi birsey hem diğer işlerini felan hall edersin(yazı işleri başka diğer Web gerektiren isler 4060ti li sana herturlu yeter en kotu işlemciyi yüksek tutarsın ekran kartını oyun gelince değiştirir sın daha iyisini alırsın

Pc için 3.5 yıl bekleyeceksin oyunu konsol için 2 yıl

3.5 yıla pc de dünya teknoloji ürünü gelir 4060ti ile gta 6 yı açamayabilrisin bile.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
Dostum koskoca şirketin sahibi pc yazmadıysa ps5-xbox diyorsa digerleri önemsiz bu saatden sonra
Koskoca firma xbox s de yazmış oraya :D
series s de gta 5 bile 40 fps çalıştırıyor gta 6 da ne olacak.

Bence konuşmak için erken gibi 2. yada 3. fragmanda çıkacağı platformlar yazar o zaman tamam deririz.

Belki de bu yazı konsol satışlarını arttırmak için sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr2 bile 1 sene sonra cikti pcye, 2018 yilinda rockstar populer degil miydi xd?
Aklın mı yok gta 5, rdr ve gta 6'nın trailer videolarına bak bakayım kaç beğeni almış.

asko56

80+ Silver
Koskoca firma xbox s de yazmış oraya :D
series s de gta 5 bile 40 fps çalıştırıyor gta 6 da ne olacak.

Bence konuşmak için erken gibi 2. yada 3. fragmanda çıkacağı platformlar yazar o zaman tamam deririz.

Belki de bu yazı konsol satışlarını arttırmak için sadece

Aklın mı yok gta 5, rdr ve gta 6'nın trailer videolarına bak bakayım kaç beğeni almış.

sonuçta xbox s cihazı bir next gen konsol degilmidir pc ye gelmeyecek kesin artık take 2 şirketin sahibi diyor artık bu saatden sonra oyunu bekleyip görücek ps5 ve xbox sahipleri 2026-2027 gibide pc ye gelir

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
sonuçta xbox s cihazı bir next gen konsol degilmidir pc ye gelmeyecek kesin artık take 2 şirketin sahibi diyor artık bu saatden sonra oyunu bekleyip görücek ps5 ve xbox sahipleri 2026-2027 gibide pc ye gelir
Net bir şekilde 2025 de konsollara çıkacak (uzamazsa) ama pc'ye şimdi çıkmayacak şu tarihte çıkaracağız da dememişler Diğer Trailerlar da göreceğiz ama inş geç çıkarmazlar ps5 alıp 60fps (o da 60sa) oynamak istemiyorum çok koyar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,855
İsim
Oğuz Oğuz
Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak ediyorum PS için çıkan oyunları bu cihaz en üst seviyelerde oynatabiliyor mu? Yoksa grafikleri orta veya düşük yapıp oynamamız gereken oyunlar oluyor mu?
Ps5 al oyunu oyna 1 sene sonra konsolu satıp pc al.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
YILDIRIM
Artık ps5 de sadece slim üretilicek üstüne gta6 minimum 250 gb üstü olucagı için düz ps5 yerine güncellenmiş slim almak daha avantajlı sahibinden den kaliteli esnaflardan slim ps5 kovalayabilirsiniz
Arada 150 175gb ssd farkı var bide daha ince bu fark için üstüne 3 4k para verilmez şuanda. Aynı fiyat olsa slim alınabilir. Zaten ps5 alıyorsan her türlü m2 ssd takman gerekiyor yetmiyor yer.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,242
İsim
Sinan Aba
Rockstar Games baya uzun süredir Sony ile partner zaten her oyun fragmanları PlayStation konsollarında kaydedilip yayınlanıyor ve ana konsol olarak PlayStation temel olarak seçiliyor.
Sony de çok saçma iş yapıyor. Konsola oyun çıkartıyorsun pc'ye geç geliyor. Sen kendi sistemine güveniyorsan pc'ye de aynı anda çıkartırsın ama hadi onlar sony markası diyorsun bi noktada eyw da rockstar ne alaka yav. Bir oyunun ilk önce pc'ye çıkıp sonra konsola çıkması daha iyi yoksa optimizasyonu leş gibi oluyor

Mesela cp 2077 pc de on numara çalışıyor ama konsola geliyorsun zort oluyor. Pc de hayvan gibi grafiklerde on numara beş yıldız oynarsın. Ama bu oyun konsola da geleceği için grafikleri düşürüyorlar (biryerlerden kısıyorlar yani)

Ben oyunları 60fps oynamayı da sevmem benim kartım 4k da 60fps veriyor zaten napayım konsolu. Gta 6 da 60 fps olmayacak diye gördüm sabit 30fps diyorlar. Şimdi kalkıp niye o kadar konsola para vereyim ki

Ps5 al oyunu oyna 1 sene sonra konsolu satıp pc al.
Çok mantıklı bende düşündüm bunu ama 60fps oyun oynamak zevkli olmuyor

Top Bottom