Neler Yeni

Gta 6 için vram en az kaç olmalı

Erdem123

80+ Bronze
Şimdilik GTA 6 için bişeyler değiştirmek anlamsız. Oyun belki 2027de bilgisayara gelecek. İşlemci değişimi genelde PSU yükseltmeyi gerektirmez.
ben zaten sadece gta6 için sormuyorum ondan sonra çıkacak oyunlarda benzer olur diye soruyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Bazı kalite ayarları görseli etkilemeyip performansı çok düşürüyor ondan bahsetmek istemiştim. Yoksa bende biliyorum çatır çatır oynatacağını.
Ama Dlls olmadan rtx ultra native 4k çözünürlük açılırsa zorlanabilir belki.
bunlar nasıl sorular knkm hangi işlemciye geçiceksin? kaç watlık bir psun var lütfen belirt bunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok be 4080 super zorlanmaz bir tık abartı olmuş tama güçlü donanımlar lazım olucak ama ps5 pro 60fps oynatabilecek 4080super yalar yutar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Bazı kalite ayarları görseli etkilemeyip performansı çok düşürüyor ondan bahsetmek istemiştim. Yoksa bende biliyorum çatır çatır oynatacağını.
Ama Dlls olmadan rtx ultra native 4k çözünürlük açılırsa zorlanabilir belki.
yani rtx olayı çok batıracak gibi hissediyorum ama hayırlısı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
ben zaten sadece gta6 için sormuyorum ondan sonra çıkacak oyunlarda benzer olur diye soruyorum
Hocam oyun dünyasının nerelere gittiği belli.
16 gb ramin yetmemesi, bazı oyunlarda 1080p de bile 8gb vram in sınırda kalması, unreal engine 5 in sınırları gibi detaylar göz önüne alındığında yakın zamanda yeni donanım almaya veya grafik kısmaya mecbur kalabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yolcu arslan
1080p normal ayarlar için 8GB yeterli.
2K için 12gb
4K ve üzeri için 16GB

Yeni oyunlar çok ram tüketmiyor ama Gta mantığıyla bakarsak 16gb ve üzeri sanırıım.

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
Dostlar teknoloji gelişti artık lütfen zamanında gta 5 örnek gösterip ekran kartlarını zorluyordu gta 6 da zorlar demeyin evet gta 5 zamanında en iyi ekran kartlarını zorluyor du muhtemelen gta 6 da öyle ama dls ve fsr gibi bir çok teknoloji gelişti eskiden olduğu gibi çok zorlayacağına ben şahsen inanmıyorum benim fikrim 8 gb vram olması şart gta 6 için

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Dostlar teknoloji gelişti artık lütfen zamanında gta 5 örnek gösterip ekran kartlarını zorluyordu gta 6 da zorlar demeyin evet gta 5 zamanında en iyi ekran kartlarını zorluyor du muhtemelen gta 6 da öyle ama dls ve fsr gibi bir çok teknoloji gelişti eskiden olduğu gibi çok zorlayacağına ben şahsen inanmıyorum benim fikrim 8 gb vram olması şart gta 6 için
8gb yetmez sorun orda

The Semih

80+ Gold
Doku kalitesi high yaparsın 3-4 GB tasarruf edersiniz VRAM den.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
hasan avcı
1080p 8gb
1440p=2k için 12 gb olmalı en azından.

Top Bottom