yufuscuk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,418
cok guzelllllll sistem toplamam lazım artıkkGTA 6 dan ikinci fragman geldi !
cok guzelllllll sistem toplamam lazım artıkkGTA 6 dan ikinci fragman geldi !
Sahneleri durdurarak izle ilk sahnede adamın terliğinden taş parçaları düşüyor onu bile hesaplıyor motor, muhtemelen en iyi fizik kalitesine sahip GTA oyunu olacak.Öyle bişey değil ya bu : D
gta 5hg rockstar calisani iki sinematik izledin grafikler 5-6 kati wow görücez çıkınca oyun fiziği falan nasılmış
Yav adam maç skorunu pp yapmış biri zeka mı arıyonKesinlikle kısıtlamalar ve güç farkını düşününce bir de Rockstarın optimizasyon konusundaki başarısı az çok ortada harika bir şey bekliyor olacak , ben bir de işin online tarafını çok merak ediyorum online tarafında eklenecek olan mekanikler ve özellikleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İki sinematik mi izledik ? şaka mısın adamlar aynısını RD2 de yapmadı mı ? aksi bir şey mi yaptılar bugüne kadar hangi yapımları memnun etmedi kullanıcıyı ? üstelik GTA gibi bir seriden bahsediyoruz.
ne alaka gta 5 den tabii ki iyi olacak ikisini neden kıyaslıyorsunuz iki teaser bana hitap etmedi neden bu kadar kuruldun kudurdun şimdi fikrimi beyan ettim beğenmedim beklentim çok yüksekti aradan geçen 13 yıldan dolayı bi rockstar çalışanı bu kadar savunmaz bide hakaret yedim üstüne körmüsün kardeşim yok pp yapmış maç skorunu zeka mı arıyon falan galatasaraylı olduğun için mi kuruldun yoksa rage bait mi atmaya çalışıyorsun derdin nedir ?gta 5
gta 6
İkisini de izle öyle konuş gözlerin mi kör kardeşim boş boş konuşma
Yav adam maç skorunu pp yapmış biri zeka mı arıyon![]()
diğerine cevap vermedim güldüm geçtim üstünlük kurmaya çalışıyor bizim zamanımızda yoktu gibisinden konuştu ciddiye almadım bile sen ne alaka onu çözemedimgta 5
gta 6
Ya kardeşim sen daha fragmanın sinematik olmadığını oyun içi olduğunu bilmeden bana rockstar çalışanı dersen ben de sana hakaret ederim yani. Ben gta serisini sevmem ama gerçekçi yorumluyorum sizin gibi MODLU GTA5 KANZİne alaka gta 5 den tabii ki iyi olacak ikisini neden kıyaslıyorsunuz iki teaser bana hitap etmedi neden bu kadar kuruldun kudurdun şimdi fikrimi beyan ettim beğenmedim beklentim çok yüksekti aradan geçen 13 yıldan dolayı bi rockstar çalışanı bu kadar savunmaz bide hakaret yedim üstüne körmüsün kardeşim yok pp yapmış maç skorunu zeka mı arıyon falan galatasaraylı olduğun için mi kuruldun yoksa rage bait mi atmaya çalışıyorsun derdin nedir ?
diğerine cevap vermedim güldüm geçtim üstünlük kurmaya çalışıyor bizim zamanımızda yoktu gibisinden konuştu ciddiye almadım bile sen ne alaka onu çözemedim
GTA 5 2 diyen sensin ben kıyaslamıyorumne alaka gta 5 den tabii ki iyi olacak ikisini neden kıyaslıyorsunuz
sirkiye liginde takım tutmuyorum, tutanla da ağır dalga geçerimgalatasaraylı olduğun için mi kuruldun
Onu anladım hocam, Nvidia PhysX in fizik le alakası yok : DSahneleri durdurarak izle ilk sahnede adamın terliğinden taş parçaları düşüyor onu bile hesaplıyor motor, muhtemelen en iyi fizik kalitesine sahip GTA oyunu olacak.
bir önceki fragmana göre bir tık dandik duruyor karakter modelleri ps5 yüzünden sanırım pc için cilalarlar umarım.GTA 6 dan ikinci fragman geldi !
1080p de kaldırmalı BENCE.Öncelikle çok iyi duruyor
Herkesin aklındaki o soru ülkenin yarısında bu sistemden var hemen damlayalım 5600 4060 kaldırır mı![]()
Ne yaşıyon olum sen kim takar la seni şu laubaliliğe bak gerçekçi yorumluyormuş sensin tamamYa kardeşim sen daha fragmanın sinematik olmadığını oyun içi olduğunu bilmeden bana rockstar çalışanı dersen ben de sana hakaret ederim yani. Ben gta serisini sevmem ama gerçekçi yorumluyorum sizin gibi MODLU GTA5 KANZİkafasında takılmıyorum. Oyun güzel gözüküyor bunu inkar edenin gözü kördür
GTA 5 2 diyen sensin ben kıyaslamıyorum
sirkiye liginde takım tutmuyorum, tutanla da ağır dalga geçerim
elemanın tribal enfeksiyonu koparttı ya geçenlerde yandaş bi lavuğa kızgın reaksiyon attım diye gitmiş son mesajlarıma kızgın reaksiyon atmış bura ağır tribal enfeksiyon olayıYa kardeşim sen daha fragmanın sinematik olmadığını oyun içi olduğunu bilmeden bana rockstar çalışanı dersen ben de sana hakaret ederim yani. Ben gta serisini sevmem ama gerçekçi yorumluyorum sizin gibi MODLU GTA5 KANZİkafasında takılmıyorum. Oyun güzel gözüküyor bunu inkar edenin gözü kördür
GTA 5 2 diyen sensin ben kıyaslamıyorum
sirkiye liginde takım tutmuyorum, tutanla da ağır dalga geçerim
Onu anladım hocam, Nvidia PhysX in fizik le alakası yok : D
Cam kırlınca parçacıklar yansır, silah ateşlenince alevi daha iyi gözükür gibi şeyler PhysX.
Yav yürü git cahil herif fragmanın ne olduğunu öğren ondan sonra fikir sun bi bk bilmeden yazmayın şurayaNe yaşıyon olum sen kim takar la seni şu laubaliliğe bak gerçekçi yorumluyormuş sensin tamam
elemanın tribal enfeksiyonu koparttı ya geçenlerde yandaş bi lavuğa kızgın reaksiyon attım diye gitmiş son mesajlarıma kızgın reaksiyon atmış bura ağır tribal enfeksiyon olayı
Neyden bahsediyorsun burdaelemanın tribal enfeksiyonu koparttı ya geçenlerde yandaş bi lavuğa kızgın reaksiyon attım diye gitmiş son mesajlarıma kızgın reaksiyon atmış bura ağır tribal enfeksiyon olayı
gta 5
gta 6
Yav yürü git cahil herif fragmanın ne olduğunu öğren ondan sonra fikir sun bi bk bilmeden yazmayın şuraya
Neyden bahsediyorsun burda
Ne yaşıyon olum sen kim takar la seni şu laubaliliğe bak gerçekçi yorumluyormuş sensin tamam
elemanın tribal enfeksiyonu koparttı ya geçenlerde yandaş bi lavuğa kızgın reaksiyon attım diye gitmiş son mesajlarıma kızgın reaksiyon atmış bura ağır tribal enfeksiyon olayı
Herif fragmana sinematik fragman diyor. Rockstarın 20 senedir oyun içi görüntü ile fragman yaptığından haberi yok biz de ciddiye alıp cevap veriyoruz. Şu fragmanı görüp GTA 5 fragmanını izleyip gta 5 2.0 diyen de anca bir Türk olurdu zaten ne bekliyoruz ki
Ekran görüntüleri paylaşıldı, GTA7 beklicem diyerek troll geçtiğini düşünüyorum, çünkü 15 yıl sonra çıkacak tahmini.