🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

oho ben şimdi daha yeni uyandım bu gta 6 önce konsollara sonra pc gelcek dimi ohoo bize çıkış tarihi 2028 o zaman

GTA 6 dan ikinci fragman geldi !🔥

Bu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.
Keşke bu gecikmenin bir özrü olarak PC'ye de aynı anda çıkarsalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gameplay gibi durmuyor hocam , sinematik olabilir.
Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.

Bu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.
Keşke bu gecikmenin bir özrü olarak PC'ye de aynı anda çıkarsalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.
yapmazlar.

Sonunda ps5te oynamaya değecek bir oyun. PS5 pro çıktı hatta belki PS6'yı göreceğiz hala daha ps4ün son günlerindeki gibi rdr2-tlou tadında konsolu zorlayacak oyunlar görmedik.

Grafikler aşırı gerçekçi gözüküyor. Rockstar konsola önem veren bir firmadır. PS5 PRO tahminim 4K 60 FPS'de açacağını tahmin ediyorum. Düz PS5 bu grafiklerle Rockstar başarılı optimizasyonu ile 4K 30 FPS'se açar. Fakat Rockstar'ın optimizasyon ve grafik, animasyon detayları konusunda başarılı olduğunu biliyordum. Ama bu grafikleri düz PS5'de bu kadar grafik ve animasyon hiç beklemiyordum. Ve Rockstar her nesil konsol sahiplerini şasırtmayı başarıyor.

Grafikler aşırı gerçekçi gözüküyor. Rockstar konsola önem veren bir firmadır. PS5 PRO tahminim 4K 60 FPS'de açacağını tahmin ediyorum. Düz PS5 bu grafiklerle Rockstar başarılı optimizasyonu ile 4K 30 FPS'se açar. Fakat Rockstar'ın optimizasyon ve grafik, animasyon detayları konusunda başarılı olduğunu biliyordum. Ama bu grafikleri düz PS5'de bu kadar grafik ve animasyon hiç beklemiyordum. Ve Rockstar her nesil konsol sahiplerini şasırtmayı başarıyor.
ps5te 4kya sabitleyemezler bence çözünürlüğü çözünürlük oynar

ps5te 4kya sabitleyemezler bence çözünürlüğü çözünürlük oynar
Hocam bence 4k'da PS5 konsolun açacağını tahmin ediyorum. Çünkü Rockstar özellikle konsollarda optimizasyon konusunda çok yetenekli ve başarılıdır. Ama yinede oyun çıkınca her şey belli olur. Ama yinede en iyi çözünürlüğü oyun çıkınca belli olur.

Hocam bence 4k'da PS5 konsolun açacağını tahmin ediyorum. Çünkü Rockstar özellikle konsollarda optimizasyon konusunda çok yetenekli ve başarılıdır. Ama yinede oyun çıkınca her şey belli olur.
Fragman 1440p30fps olarak capture edilmiş, bide oyun içi grafik diyenlere göstereyim fragmanda RDR2 deki gibi photo scene sahneler gösterilmiş, oyunu oynayanlar bilir yakın çekimde çok gerçekçidir ama at sürerken görüntüler çamur gibidir.

Aşağıda ki görsel oyuniçi görüntüdür, onun altındaki ise photoscene.

1746550002409.webp

1746550032416.webp

Fragman 1440p30fps olarak capture edilmiş, bide oyun içi grafik diyenlere göstereyim fragmanda RDR2 deki gibi photo scene sahneler gösterilmiş, oyunu oynayanlar bilir yakın çekimde çok gerçekçidir ama at sürerken görüntüler çamur gibidir.

Aşağıda ki görsel oyuniçi görüntüdür, onun altındaki ise photoscene.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam fragman o zaman 1440p olarak alınma ise o zaman oyun büyük ihtimalle düz PS5 konsolunda 4k olarak açamaz. Hocam bildiğim kadarı ile Rockstar trailerı oyun içi olarak gösteriyor. Yani o yüzden fragmanın grafiklerini çok gerçekçi buldum. Neyse oyun çıkınca her şey belli olur.

RTX 3000-4000 hiç boşuna beklemesin, yıllardır beklenen oyunun hakkı için mininum 5060Tİ 1080p için, Favor Quality için RTX 6000 serisini beklemeniz lazım. Bu saatten sonra GTA6 açarmı değil GTA6 tatmin edicek PC muhabbeti konuşmalıyız.

RTX3070 ti 256bit 8gb 3080ti ise 12gb vram var çok rahat açar. Oyunu yanlış değerlendiriyorsunuz oyun olarak bakma.
Unreal engine mantığında bak. 7-8 yıldır yapılan oyunlar unreal 5 vb araçlarla yapılıyor. Bu da bu kartların çatır çatır açtığını gösterir.

Wukong ile aynı şeyi yazdınız burada adamlar gtx1080 ile çatır çatır oynadı.

Yanlış bilgi vermeyin insanlara. Benim 4080 gta6 değil 7yi bile zorlar. Siz zannediyorsunuz ki filan kart olmazsa filan oyun olmaz.
1080ti ile bugün oynanmayack oyun piyasada yok ama öyle ama böyle.

Yıllar önce REsident evil 5 çıktığında kartım oynatmadı açmadı bir baktım Rus birisi ufacık .ini dosyası çıkarmış hadi ordan açar mı dedim bir koydum klasör oha dedim çatır çatır oynadım. Gerek kalmadı kart almama.

Geri