habbassaka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,455
oho ben şimdi daha yeni uyandım bu gta 6 önce konsollara sonra pc gelcek dimi ohoo bize çıkış tarihi 2028 o zaman
Bu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.GTA 6 dan ikinci fragman geldi !
Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.gameplay gibi durmuyor hocam , sinematik olabilir.
yapmazlar.Bu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.
Keşke bu gecikmenin bir özrü olarak PC'ye de aynı anda çıkarsalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.
ps5te 4kya sabitleyemezler bence çözünürlüğü çözünürlük oynarGrafikler aşırı gerçekçi gözüküyor. Rockstar konsola önem veren bir firmadır. PS5 PRO tahminim 4K 60 FPS'de açacağını tahmin ediyorum. Düz PS5 bu grafiklerle Rockstar başarılı optimizasyonu ile 4K 30 FPS'se açar. Fakat Rockstar'ın optimizasyon ve grafik, animasyon detayları konusunda başarılı olduğunu biliyordum. Ama bu grafikleri düz PS5'de bu kadar grafik ve animasyon hiç beklemiyordum. Ve Rockstar her nesil konsol sahiplerini şasırtmayı başarıyor.
Fifa da fazla mıHayır xboxun her zaman online oyuncusu daha fazla ve sana göre gamepasste akıllı oyun olmayabilir herkes oyundan anlamaz.
Hocam bence 4k'da PS5 konsolun açacağını tahmin ediyorum. Çünkü Rockstar özellikle konsollarda optimizasyon konusunda çok yetenekli ve başarılıdır. Ama yinede oyun çıkınca her şey belli olur. Ama yinede en iyi çözünürlüğü oyun çıkınca belli olur.ps5te 4kya sabitleyemezler bence çözünürlüğü çözünürlük oynar
Fifayı tek kriter olarak kabul ediyorsan harbi anlamıyondur.Xbox konsoldan ibaret değil pc tarafıda var online oyuncusunun daha çok olma ihtimali yok.Xbox bir ekosistem.Fifa da fazla mı
Fragman 1440p30fps olarak capture edilmiş, bide oyun içi grafik diyenlere göstereyim fragmanda RDR2 deki gibi photo scene sahneler gösterilmiş, oyunu oynayanlar bilir yakın çekimde çok gerçekçidir ama at sürerken görüntüler çamur gibidir.Hocam bence 4k'da PS5 konsolun açacağını tahmin ediyorum. Çünkü Rockstar özellikle konsollarda optimizasyon konusunda çok yetenekli ve başarılıdır. Ama yinede oyun çıkınca her şey belli olur.
Hocam fragman o zaman 1440p olarak alınma ise o zaman oyun büyük ihtimalle düz PS5 konsolunda 4k olarak açamaz. Hocam bildiğim kadarı ile Rockstar trailerı oyun içi olarak gösteriyor. Yani o yüzden fragmanın grafiklerini çok gerçekçi buldum. Neyse oyun çıkınca her şey belli olur.Fragman 1440p30fps olarak capture edilmiş, bide oyun içi grafik diyenlere göstereyim fragmanda RDR2 deki gibi photo scene sahneler gösterilmiş, oyunu oynayanlar bilir yakın çekimde çok gerçekçidir ama at sürerken görüntüler çamur gibidir.
Aşağıda ki görsel oyuniçi görüntüdür, onun altındaki ise photoscene.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
20 gün?Fragmanda neden sürekli siyahileri dikkat çekecek şekilde göstermişler? O husus dışında çok güzel duruyor. Umarım güzel fiyattan çıkar. 20 gün ip çekeceğiz hadi bismillah.
RTX 3000-4000 hiç boşuna beklemesin, yıllardır beklenen oyunun hakkı için mininum 5060Tİ 1080p için, Favor Quality için RTX 6000 serisini beklemeniz lazım. Bu saatten sonra GTA6 açarmı değil GTA6 tatmin edicek PC muhabbeti konuşmalıyız.