PS5 gibi kıytırık cihazda böyleyse pc portunu hayal edinBu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.
Keşke bu gecikmenin bir özrü olarak PC'ye de aynı anda çıkarsalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.
hg rockstar calisani iki sinematik izledin grafikler 5-6 kati wow görücez çıkınca oyun fiziği falan nasılmışGrafikler GTA 5 in 5 6 katı falan neyi memenun etmedi seni
Kesinlikle kısıtlamalar ve güç farkını düşününce bir de Rockstarın optimizasyon konusundaki başarısı az çok ortada harika bir şey bekliyor olacak , ben bir de işin online tarafını çok merak ediyorum online tarafında eklenecek olan mekanikler ve özellikleri.PS5 gibi kıytırık cihazda böyleyse pc portunu hayal edin![]()
İki sinematik mi izledik ? şaka mısın adamlar aynısını RD2 de yapmadı mı ? aksi bir şey mi yaptılar bugüne kadar hangi yapımları memnun etmedi kullanıcıyı ? üstelik GTA gibi bir seriden bahsediyoruz.hg rockstar calisani iki sinematik izledin grafikler 5-6 kati wow görücez çıkınca oyun fiziği falan nasılmış
Kanka Ps5 te daha iyi bir cpu yada gpu görmeyi bende isterdim ancak elimizde olan bu yapacak bir şey yok adamlar bunun en iyisini çıkarmaya çalışıyor yinede. Rockstarada bir şey diyemiyorum.GTA6'yı kısıtlayan şey kesinlikle PS5 çöpüdür, bu konsollar oyun dünyasını duraklattı. Rockstar oyunlarını çıkış yaptıktan sonra grafik güncellemesi verdiğini biliyoruz.
Bu ne saçma bir yorum full beyaz insanların olduğu videolar da o zaman beyazlara dikkat çekmek içindir , olaya ırkçı neden bakıyorsun? video da insan var insan ne demek siyahi neden fazla? ya sabır yaFragmanda neden sürekli siyahileri dikkat çekecek şekilde göstermişler? O husus dışında çok güzel duruyor. Umarım güzel fiyattan çıkar. 20 gün ip çekeceğiz hadi bismillah.
26 mayıs görünce devamına hiç bakmadım heyecandan20 gün?2026 da gelecek kanka oyun.
iyi gibiGTA 6 dan ikinci fragman geldi !
Hiç umudum yok eskiden hayal ederdik arkadaşlarla şöyle olsa güzel olur gerçekçi olur falan beni sarmadı onca yıl geçti gelen gta5 2.0 ben sanirim gta 7 yi bekleyeceğim
Olmasının sebebi zaten güncel tasarımların, fizik motoru geliştirmelerinin eklenmesi2013 de çıkan gta 5 den pek bi farkı yok hatta grafik pakedi yükleyince gta 5 de bu grafiklerde oluyor
yıllarca ps3 de oynadım pc versiyonundan farkı yok benceOlmasının sebebi zaten güncel tasarımların, fizik motoru geliştirmelerinin eklenmesistabil şekilde mekanikleri de değişsinler ciddi anlamda göreyim.
Pek bir farkı yok demek de komik olmuş hiçbiriniz eski konsollarda GTA 5'i 720p/480p deneyimlemiş gibi değilsiniz.
Gidin 2013 trailer'ını bir daha izleyin de oradaki kütüklüğü bir görün.
Öyle bişey değil ya bu : DEuphoria Physics var oyunda, GTA4 fizik motorunu kullanmışlar bayağı belli fragmanda.
Anlıyorum hocam. Oynamadığınız çok belli. Dikkat etmeden abanmışsınız hikayeye GTA diye.yıllarca ps3 de oynadım pc versiyonundan farkı yok bence