🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

ps5 ve xbox birbirine anlaşılmışlar konsollar alsın diye

Bu oyun çıkınca bilgisayar sektöründeki klasik soru değişecek belli oldu : ''Abi GTA 6 kaldırır mı?'' öyle böyle yapmamış adamlar baya güzel görünüyor.
Keşke bu gecikmenin bir özrü olarak PC'ye de aynı anda çıkarsalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fragman sonunda PS5 ile kaydedilmiş yazıyor araştırdığım kadarıyla da bir çok kaynakta görsel ve dinamiklerin aynı olacağı söyleniyor.
PS5 gibi kıytırık cihazda böyleyse pc portunu hayal edin :D

PS5 gibi kıytırık cihazda böyleyse pc portunu hayal edin :D
Kesinlikle kısıtlamalar ve güç farkını düşününce bir de Rockstarın optimizasyon konusundaki başarısı az çok ortada harika bir şey bekliyor olacak , ben bir de işin online tarafını çok merak ediyorum online tarafında eklenecek olan mekanikler ve özellikleri.

hg rockstar calisani iki sinematik izledin grafikler 5-6 kati wow görücez çıkınca oyun fiziği falan nasılmış
İki sinematik mi izledik ? şaka mısın adamlar aynısını RD2 de yapmadı mı ? aksi bir şey mi yaptılar bugüne kadar hangi yapımları memnun etmedi kullanıcıyı ? üstelik GTA gibi bir seriden bahsediyoruz.

GTA6'yı kısıtlayan şey kesinlikle PS5 çöpüdür, bu konsollar oyun dünyasını duraklattı. Rockstar oyunlarını çıkış yaptıktan sonra grafik güncellemesi verdiğini biliyoruz.
Kanka Ps5 te daha iyi bir cpu yada gpu görmeyi bende isterdim ancak elimizde olan bu yapacak bir şey yok adamlar bunun en iyisini çıkarmaya çalışıyor yinede. Rockstarada bir şey diyemiyorum.
Sony tekelleşmeye başladı MS sağolsun.
Bir diğer yavaşlatmasının sebebi gene MS'nin Series X'e çıkan oyunun Series S içinde çıkması gerekliliği ps5 ten ziyade series S daha çok yavaşlatıyor şuanda

Fragmanda neden sürekli siyahileri dikkat çekecek şekilde göstermişler? O husus dışında çok güzel duruyor. Umarım güzel fiyattan çıkar. 20 gün ip çekeceğiz hadi bismillah.
Bu ne saçma bir yorum full beyaz insanların olduğu videolar da o zaman beyazlara dikkat çekmek içindir , olaya ırkçı neden bakıyorsun? video da insan var insan ne demek siyahi neden fazla? ya sabır ya

Hiç umudum yok eskiden hayal ederdik arkadaşlarla şöyle olsa güzel olur gerçekçi olur falan beni sarmadı onca yıl geçti gelen gta5 2.0 ben sanirim gta 7 yi bekleyeceğim

2013 de çıkan gta 5 den pek bi farkı yok hatta grafik pakedi yükleyince gta 5 de bu grafiklerde oluyor
Olmasının sebebi zaten güncel tasarımların, fizik motoru geliştirmelerinin eklenmesi :kekw: stabil şekilde mekanikleri de değişsinler ciddi anlamda göreyim.

Pek bir farkı yok demek de komik olmuş hiçbiriniz eski konsollarda GTA 5'i 720p/480p deneyimlemiş gibi değilsiniz.

Gidin 2013 trailer'ını bir daha izleyin de oradaki kütüklüğü bir görün. Daha trailer'daki karakter çizimleri bile bitmemişti, oyun bile tam oturmamıştı.

Olmasının sebebi zaten güncel tasarımların, fizik motoru geliştirmelerinin eklenmesi :kekw: stabil şekilde mekanikleri de değişsinler ciddi anlamda göreyim.

Pek bir farkı yok demek de komik olmuş hiçbiriniz eski konsollarda GTA 5'i 720p/480p deneyimlemiş gibi değilsiniz.

Gidin 2013 trailer'ını bir daha izleyin de oradaki kütüklüğü bir görün.
yıllarca ps3 de oynadım pc versiyonundan farkı yok bence

yıllarca ps3 de oynadım pc versiyonundan farkı yok bence
Anlıyorum hocam. Oynamadığınız çok belli. Dikkat etmeden abanmışsınız hikayeye GTA diye.

Hayır onu da geçtim şu karşılaştırma videolarını bile mi görmediniz?

Sadece PC güncellemesi arasında bile farklar var ışıklandırmalarda. Sonra PS3 ile aynısıydı falan diyorsunuz.

Geri