- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet.
evet.
Çıldırmışsın kanka benim gta 5 de 1000 üstü saatim var ben bu kadar süre saat saymıyorum.Steamin dolara geçme zamanında açtığım gibi bunun için de bir konu açmak istedim.
Fragmandan beklentilerinizi merak ediyorum. Sizce ön sipariş tarihi gibi şeyler yazılır mı?
Son 1 Gün..
Son 32 Saat..
Nasipte varsa yarın saat 17.00 da görürüz.Çıldırmışsın kanka benim gta 5 de 1000 üstü saatim var ben bu kadar süre saat saymıyorum.
ben de saymam da işte 10 yıl sonra gelinceÇıldırmışsın kanka benim gta 5 de 1000 üstü saatim var ben bu kadar süre saat saymıyorum.
Gta vice türk gta sa gta 4 -5 serilerini oynadım .ben de saymam da işte 10 yıl sonra gelince
Bu kadar heyecanlı değilimGta vice türk gta sa gta 4 -5 serilerini oynadım .
Kişiden kişiye göre değişirGta vice türk gta sa gta 4 -5 serilerini oynadım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar heyecanlı değilim
Ya boyle bir şey yok%1 de olsa ihtimal var ya
ofisi basarlar -gerçekten basarlar-Reis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyret
Üstelik ABD'de. Hamburgercide bile eşantiyon olarak shotgun veriliyor.ofisi basarlar -gerçekten basarlar-
olabilir aslındabi discord açıp forum olarak toplu mu izlesek
kesin bir şey söylemek yanlış olurHaritanın büyüklüğü sızdırıldı, 147 km2 yani RDR2 nin 2 katı arkadaşlar.
Vice City Temalı duyuru yaptılar, + olarak yeni GTA oyunu yerine bir remake ya da remaster gösterirlerse oyuncuların gözünde çok düşer RockstarReis birde gta 4-5 remake ıvır zıvır diye bir oyun çıkmıyormu sen o zaman seyret