bundan daha iyi bi cevap olamazdı
Gelmez gelmez sen erdalla çalışmalara devam etÇok erken bir soru ama Kasım aralık gibi çıkacak diyolar 70-100 dolar arası olacak deniyor. Çıkar çıkmaz almayı planlıyorum ama 1 ay sonra 30 dolara inerse ilk silkelenen keriz olmak istemem. Böyle bir indirim olabilir mi
Al o zaman da biz indirimden faydalanalım1 ay dedim de 3 ay da olabilir 5 ay da olabilir belli olmaz. Ama ben alırsam eğer 15 gün sonra bile 15 dolara inebilir
En son Steam'den paylaşımlı hesapta oyunu indirirken offline moda almadım diye anama sövmüşlerdiReis alıyorsun 50tl ye paylaşımlı hesap doya doya oynuyorsun ne oynadıysam paylaşımlı hesaplarla oynadım valla.
Hocam ben zaten alırsam büyük ihtimal oynamam bile. Gta 5 te bile hikayede %50 deyim bende oyunu alana kadar müthiş bir heyecan var oyunu aldıktan sonra hevesim kaçıyor.Reis alıyorsun 50tl ye paylaşımlı hesap doya doya oynuyorsun ne oynadıysam paylaşımlı hesaplarla oynadım valla.
Nasıl çalışalım bolat alemdar bizim tezgahı altüst ettinGelmez gelmez sen erdalla çalışmalara devam et
Oyun çıkana kadar cs'nin verdiği kasaları biriktircem sayemde millet ucuza gta6 alacak amme hizmeti veriyozAl o zaman da biz indirimden faydalanalım
Parasında degilim hocam zaten öyle yapcam biriktircem ama indirimden korkuyordum sagolsun arkadaşlar indirim falan olmaz diyor uzun zaman boyunca. Aynı şeyi fifada yaşıyorum çıktığı zaman 60 dolardan cikiyor bir kac ay sonra 15 dolara düşüyor.o zamana kadar ayda 20 dolar atsanız kenara 5 ayda 100 dolar yapar direk oyun çıktığı gibi alırsınız çalışmayan genç arkadaşlarımız bile yapabilir diye düşünüyorum gta 6 alınması gereken bi oyun tabi bence pc ye çıkmaz ilk başta