Neler Yeni

Gta online bu görevler nasıl yapılır?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
Şu harfleri arkadaşımla nasıl yaparım?
Hangisine gitsem bir şeyler zırvalıyor motor kulübü falan anlamıyorum pek gta online dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar

Ekler

• IMG_1302-min.jpeg
    IMG_1302-min.jpeg
    1.9 MB · Hit: 11
  • IMG_1301-min.jpeg
    IMG_1301-min.jpeg
    2.1 MB · Hit: 9

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Rüveyda Akın
Arkadaşınla yapamıyon ki kişiye özel görevler bunlar görev de değil aslında mesela gece klübü var onun açılması için hikayeyi oynaman lazım falan

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H harfleri peki?

Shix2x

80+ Bronze
Arkadaşınla yapamıyon ki kişiye özel görevler bunlar görev de değil aslında mesela gece klübü var onun açılması için hikayeyi oynaman lazım falan
Hmm evet nerenden salladın bunu?

H harfleri peki?
Üstüne git sinematik geçsin başlatıyor zaten. arkadaşını şirketine davet et.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Rüveyda Akın
Hmm evet nerenden salladın bunu?

Üstüne git sinematik geçsin başlatıyor zaten. arkadaşını şirketine davet et.
Şimdi sana küfür ederimde hiç gerek yok boşuna uyarı almaya :D Arkadaşını şirketine davet ettiğinde görevi arkadaşıyla yapmış olmuyor. Arkadaşı bir şey kazanmıyor. Sadece kendisinde ilerleme oluyor. Arkadaşında halen daha o harfler duruyor oluyor. Ayrıca bunlar görev de sayılmaz. Örneğin gece klübü açacaksın gidiyorsun o harfe bir ton konuşma ve replik dönmeye başlıyor yani hikaye bir nevi. Görev dediğin heist olur. Kaçakçılık olur. DJ alıp klübe getirmek görev mi? 1700 saat GTA 5 oynadım oyunda açılabilecek her şeyi açtım. Benden iyi mi biliyorsun?

Shix2x

80+ Bronze
Şimdi sana küfür ederimde hiç gerek yok boşuna uyarı almaya :D Arkadaşını şirketine davet ettiğinde görevi arkadaşıyla yapmış olmuyor. Arkadaşı bir şey kazanmıyor. Sadece kendisinde ilerleme oluyor. Arkadaşında halen daha o harfler duruyor oluyor. Ayrıca bunlar görev de sayılmaz. Hikaye bir nevi. 1700 saat GTA 5 oynadım oyunda açılabilecek her şeyi açtım. Benden iyi mi biliyorsun?
Dostum iyi misin? Arkadaşlarımla beraber aynı heist yapar gibi yaptığımı biliyorum. Davet etme menüsünden davet ediyorsun kolaylik olma açısından sirketine davet et dedim.

Top Bottom