GTA Online Da Normalinden Düşük FPS Olması Normalmi ?

işte unlost izlemek tamamen zarar online oyunlarda fps düşer online olmayanlarda biraz daha yüksek fps alırsın
( unlost diliyle fe pe se)
( gerçek söylenişiyle ef pi es )
Hee unlost izledim diye FPS düştü diyorsuun ben bunu nasıl düşünemedim dur videosunu kapatıyorum hatta disslike atarsam FPS yükselirmi abi ?😂😂😂😂

Hee unlost izledim diye FPS düştü diyorsuun ben bunu nasıl düşünemedim dur videosunu kapatıyorum hatta disslike atarsam FPS yükselirmi abi ?😂😂😂😂
unlost sizi cahilleştiriyeh

Yani oynamak var iken izlemek bana saçma geliyor. Özellikle para atanları hiç anlamıyorum. Ve bence kötü bir şey.
yayıncıya para vermek bana da çok saçma geliyor yayıncı zaten hayvan yükü ile para kazanıyor

yayıncıya para vermek bana da çok saçma geliyor yayıncı zaten hayvan yükü ile para kazanıyor
Aynen öyle özellikle link açtırmak bir şeyler sormak için bağış atanlar. Abone vs olanları hiç anlamıyorum. Ama genellikle çoğu para kazanmanın zorluğunu bilmiyor. Adamın sponsorları yetiyor artıyor pc si yok diye izliyorum diyenler bağış atıyor. Acınası bir durum hiç bir zaman o zihniyeti anlayamayacağım sanırım

'GTA Online Da Normalinden Düşük FPS Olması Normalmi ?' soru başlığı konuşulan konu UNLOST xd??? arkdaşlar unlsotu tartışmak istiyorsanız aranızda konuşma başlatarak konuşabilrsiniz. Konuştuğunuz konuda çocukça unlost izliyo eeee ne var bunda bende izlyiroum o da izliyor neyin sorunu bu yanii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,512
Üyeler
195,379
Son üye
Narzhul
Geri