Yardım GTA V GARİP KASMA

XeB12

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar öncelikle selamlar , epic games GTA V i ücretsiz yaptığında 1 tane almıştım , ondan önce crack olarak oynuyodum oyunu , crack oynarken hiçbir şekilde kasma,donma,takılma olmuyodu ama epic games de oynarken sürekli takılmalar,kasmalar,donmalar oluyor. Modafiye yaparken ya da silah falan olurken oyun donuyor bir daha düzelmiyor , oyunu kapatıp tekrardan açmam gerekiyor. sizce sorun pc den mi kaynaklı yoksa GTA sunucularıyla ilgli bir sorun mu ? yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar öncelikle selamlar , epic games GTA V i ücretsiz yaptığında 1 tane almıştım , ondan önce crack olarak oynuyodum oyunu , crack oynarken hiçbir şekilde kasma,donma,takılma olmuyodu ama epic games de oynarken sürekli takılmalar,kasmalar,donmalar oluyor. Modafiye yaparken ya da silah falan olurken oyun donuyor bir daha düzelmiyor , oyunu kapatıp tekrardan açmam gerekiyor. sizce sorun PC den mi kaynaklı yoksa GTA sunucularıyla ilgli bir sorun mu ? yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER
sistemini belirt

Kasması anormal. Ben şuanda oyundayım hiçbirşekilde kasma donma yok hemde vega 3 ile oynuyorum. Serverlerla alakalı değil. Bir baktır derim laptobu
HDD de sıkıntı olduğunu düşünüyorum aslında ama HDD de sıkıntı olsa diğer oyunlarda da kasma,donma olur bilemiyorum yani , yine de teşekkür ederim :):)

Geri