Öhöm bu konu beni aşıyor bir terslik olabilir belki de yoktur , aslında bence ekan kartınızın Vrami yetmiyor ve kalanını ramden karşılıyor, bu da drop takılma vs yaratıyor. Benim fikrim bu. (Şimdi düşündüm de söylediğim şey çok mantıklı olabilir )
bakıyorum hocam oyundayken en yukseklerı wındows defender 350 küsür mb hdd sentiel vs ama öyle çok program yok origin steam vs hepsı kapalı sadece arkada defender hdd sentiel amd control center epic var onlarda toplasan 1 etmez
Öhöm bu konu beni aşıyor bir terslik olabilir belki de yoktur , aslında bence ekan kartınızın Vrami yetmiyor ve kalanını ramden karşılıyor, bu da drop takılma vs yaratıyor. Benim fikrim bu.
önceden gta v de vram kısmında 1017/1024 yazardı ve gram kasma olmazdı ama şimdi (ben hiçbir ayar kurcalama yapmadığım halde)4gb yazıyor ve kasıyor ama teknık olarak kasması değil rahatlaması lazım değil mi hocam ben mi yanlış ifade ediyorum ?
bakıyorum hocam oyundayken en yukseklerı wındows defender 350 küsür mb HDD sentiel vs ama öyle çok program yok origin steam vs hepsı kapalı sadece arkada defender HDD sentiel amd control center epic var onlarda toplasan 1 etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önceden gta v de vram kısmında 1017/1024 yazardı ve gram kasma olmazdı ama şimdi (ben hiçbir ayar kurcalama yapmadığım halde)4gb yazıyor ve kasıyor ama teknık olarak kasması değil rahatlaması lazım değil mi hocam ben mi yanlış ifade ediyorum ?