GTA V'deki Ram Kullanma Sorunu

Xeon x5650
Asus hd5850 (1 gb vram ama oyunda 4 olarak gözüküyor paylaşımlı gpu)
8 gb ram
asus p6t se anakart
125 gb ssd kingston
1 tb
Öhöm bu konu beni aşıyor bir terslik olabilir belki de yoktur , aslında bence ekan kartınızın Vrami yetmiyor ve kalanını ramden karşılıyor, bu da drop takılma vs yaratıyor. Benim fikrim bu. (Şimdi düşündüm de söylediğim şey çok mantıklı olabilir :D)

Hocam yapmışsınızdır ama ama aklıma gelen şuan tek görev yöneticisinin ilk ekranındaki bellek kullanan programları incelemeniz.
bakıyorum hocam oyundayken en yukseklerı wındows defender 350 küsür mb hdd sentiel vs ama öyle çok program yok origin steam vs hepsı kapalı sadece arkada defender hdd sentiel amd control center epic var onlarda toplasan 1 etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öhöm bu konu beni aşıyor bir terslik olabilir belki de yoktur , aslında bence ekan kartınızın Vrami yetmiyor ve kalanını ramden karşılıyor, bu da drop takılma vs yaratıyor. Benim fikrim bu.
önceden gta v de vram kısmında 1017/1024 yazardı ve gram kasma olmazdı ama şimdi (ben hiçbir ayar kurcalama yapmadığım halde)4gb yazıyor ve kasıyor ama teknık olarak kasması değil rahatlaması lazım değil mi hocam ben mi yanlış ifade ediyorum ?

bakıyorum hocam oyundayken en yukseklerı wındows defender 350 küsür mb HDD sentiel vs ama öyle çok program yok origin steam vs hepsı kapalı sadece arkada defender HDD sentiel amd control center epic var onlarda toplasan 1 etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceden gta v de vram kısmında 1017/1024 yazardı ve gram kasma olmazdı ama şimdi (ben hiçbir ayar kurcalama yapmadığım halde)4gb yazıyor ve kasıyor ama teknık olarak kasması değil rahatlaması lazım değil mi hocam ben mi yanlış ifade ediyorum ?
Hocam 1 GB Vraminiz var değil mi? O Vram artacak bir şey değil. Ancak eğer yetmiyorsa normal ramden karşılar. O yüzden yazdım.

Hocam 1 GB Vraminiz var değil mi? O Vram artacak bir şey değil. Ancak eğer yetmiyorsa normal ramden karşılar. O yüzden yazdım.
evet arttı demedım hocam orda öyle yazdı tekrardan 1 gb yazarsa sorun çözülür diye düşünüyorum gta v i sil-yükle yapsam işe yarar mı ?

evet arttı demedım hocam orda öyle yazdı tekrardan 1 gb yazarsa sorun çözülür diye düşünüyorum gta v i sil-yükle yapsam işe yarar mı ?
Hocam hiç bilemiyorum kendim de oynamıyorum oyunu tavsiye vermiyim kotanızdan yemek istemem :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,416
Üyeler
187,189
Son üye
Kararsızadam32
Geri