GTA VI Öncesi Sistem Toplamak Gereksiz

Dostlar PS5 için çıkan bir oyunu şu an ki güncel tüm sistemler rahat oynatır.

PS5'den çok daha güçlüdür eminim çoğunuzun sistemi veya almak istediği sistem.

Bu kadar takmayın kafaya yok 5000 serisi bile zor kaldırır vesaire diyenler var uçmayın. PS5'e çıkıyor bu oyun sonuç olarak rahatta kalın.
Aynen öyle. Bende ps5 var performans modunda 60 fps verecek muhtemelen. Ki bana fazlasıyla yeter her yerden yanarlı dönerli ışık olsun her şey full ayarda olsun gibi grafik bağımlısı birisi de değilim. PC tarafında optimizasyon da iyi yapılırsa 4060 veya 4060 ti sahibi arkadaşlar (veya eşdeğer farklı bir karta sahip arkadaşlar) bu oyunu 1080p de her şekilde babalar gibi oynarlar.

Mevcut sisteminizle idare etmeniz en mantıklısı.Şuan alacağınız sistem oyun çıkana kadar eskiyecek ve güncelliğini yiterecek.Muhtemelen yetmeyecekte.İki sene sonra çıkacak olan parçalarla pc toplanmalı.Boşuna şimdi iyi sistem dizmek saçma olur.
Saçma konu olmuş zaten. Sırf gta 6 için sistem toplicak biri ps5 pro alırki erken oynasın zaten arkadaşın dediği gibi 3060 bilmemde 4070 olan biri yüksek ayarlarda oynicaktır oyunu hele gta nvdia ile arası çok iyi dlls de eklersen4060 olan biri rağatça oynicaktır

60fps çalıştırsa yeter. Pc ihtiyacı olup da gta6 yüzünden erteleyen kendine bahane arıyordur. Ama upgrade düşünen bekleyebilir tabi.
Konudan bağımsız ben grafiklere takılan biri değilim mekanikleri önemserim 1080pde 60fps oynasam yeter.

Mevcut sisteminizle idare etmeniz en mantıklısı.Şuan alacağınız sistem oyun çıkana kadar eskiyecek ve güncelliğini yiterecek.Muhtemelen yetmeyecekte.İki sene sonra çıkacak olan parçalarla pc toplanmalı.Boşuna şimdi iyi sistem dizmek saçma olur.
2k da 4070 7800xt ler fln frame gen afmf dlss gibi teknolojilerle fps sıkıntısı çekmez boşuna kasmaya gerek yok sistem işini optimize çıkarsa 1080 ti bile frame gen ile oynatabilir

Optimizasyonu iyi olduktan sonra 2. nesil kartları olan herkes oyunu 1080pde oynar. Bakalım bizim sistem 4k ultrada kaç fps verecek.

Dostlar PS5 için çıkan bir oyunu şu an ki güncel tüm sistemler rahat oynatır.

PS5'den çok daha güçlüdür eminim çoğunuzun sistemi veya almak istediği sistem.

Bu kadar takmayın kafaya yok 5000 serisi bile zor kaldırır vesaire diyenler var uçmayın. PS5'e çıkıyor bu oyun sonuç olarak rahatta kalın.
Dostum o işler öyle olmuyor işte, PS5 de Medium grafik 1440p30fps olarak kayıt alınmış fragman, o yüzden çoğu kişi fragman ile paylaşılan 4K görsellerin farkına şaşırıyor. Oyun PC ye çıktığı zaman grafiğe daha çok abanacak rockstar herzaman böyle yaptı, buda ekstra sistem yükü demek, oyunda Forced RT var ( kapatılmıyorsa ). Oyunu zar zor kaldırır deme sebebimiz şu, sen oyunu Low - Mediumda oynucaksan ozaman sistem yükseltme oynarsın DLSS felan açarak, fakat ben böyle bir oyunu Ultra da oynayıp görsel şölene girmek istediğim için beni 4060-4070 felan kurtarmaz, o yüzden RTX 5000 tepe seviyesi yada RTX6000 serisini beklemek daha mantıklı ( ULTRA 60fps hayal edenler ) için.

Böyle bir oyunu lowda oynamazsın yani tatmin seviyesi önemli burada. Bana kalsa 1080p de bile oynanmamalı bu oyun çok fazla görüntü glitch var 1440p de bile belli oluyor, 1080p de RDR2 gibi çamur dokular görüceksiniz muhtemelen.

Kaliteye önem veren arkadaşlar şimdiden 4K Oled monitör + 5080 yada 6000 serisi kartları beklesin.

Bencede Daha Sistem Özellikleri Açıklanmadı Ama Minumum 3060 Gerekir Diye Düşünüyorum​

Dostum o işler öyle olmuyor işte, PS5 de Medium grafik 1440p30fps olarak kayıt alınmış fragman, o yüzden çoğu kişi fragman ile paylaşılan 4K görsellerin farkına şaşırıyor. Oyun PC ye çıktığı zaman grafiğe daha çok abanacak rockstar herzaman böyle yaptı, buda ekstra sistem yükü demek, oyunda Forced RT var ( kapatılmıyorsa ). Oyunu zar zor kaldırır deme sebebimiz şu, sen oyunu Low - Mediumda oynucaksan ozaman sistem yükseltme oynarsın DLSS felan açarak, fakat ben böyle bir oyunu Ultra da oynayıp görsel şölene girmek istediğim için beni 4060-4070 felan kurtarmaz, o yüzden RTX 5000 tepe seviyesi yada RTX6000 serisini beklemek daha mantıklı ( ULTRA 60fps hayal edenler ) için.

Böyle bir oyunu lowda oynamazsın yani tatmin seviyesi önemli burada. Bana kalsa 1080p de bile oynanmamalı bu oyun çok fazla görüntü glitch var 1440p de bile belli oluyor, 1080p de RDR2 gibi çamur dokular görüceksiniz muhtemelen.

Kaliteye önem veren arkadaşlar şimdiden 4K Oled monitör + 5080 yada 6000 serisi kartları beklesin.
Abartı yorum işte budur

4070, 4070S babalar gibi de oynatır, ne 4K Oled'i ne 6000 serisi. Bu tamamen anormal para kazanıp fantezi yapacak adamın işi. TR'de genel olarak 2K Ultra/High ayarları bu özelliklere sahip çoğu konfigürasyon 60FPS için çok rahat yapar. Daha alt segment kartlar da Medium/High da oynatır. Ne yapacak GTA sadece belli bi' güruha özel, sadece onlar oynasın diye mi çıkaracak. Fragmanlar hiç de ' grafikte yeni bi' çağa giriyoruz ' kafasinda değil. O zaman herkes GTA bekleyecem diye 3 sene PC almasın.
Abartmaya gerek yok...

sıkıntı yok telaşa gerek yok.2027 de pc ye gelecekse oyunun kırılması ya da epicin bedava dağıtması tahmini 2-3 sene sürer.bu da 2030 demek.o zaman tahmini rtx 7060 ti 16 gb çıkacaktır.4060 ti 16 gb beni rahat idare eder ozamana kadar.öyle düşündüm.

GTA 6 yı beklerken kıyamet kopunca gelemeyen pişmanlık hissi

Bu oyun PS5 ve PS5 pro için çıkıyor ikiside X64 mimarili dolayısıyla PC'ye entegrasyonu da çok meşakkatli olmayacaktır. Mevcut sisteminizi PS5 ve PS5 Pro ile kıyaslayın TFLOPS bazında

GTA VI pc'ye çıktığında nvidia, intel ve amd yeni serilerini çoktan duyurmuş ve çıkışını yapmış olacaktır.

Konsol sürümü bir erteleme daha yer 2026 sonbahara kalır
GTA VI pc portu en iyi ihtimalle 2027 yılında çıkacak tahminim 2027 sonbahar, 2028'e sarkar mı evet bu mümkün

o zamana kadar bu derenin altından çok su akar, şimdiden GTA VI için pc toplanmaz ama mevcut pc'nizde nvidia tarafında 4070 üstü ve 5060ti üstü, amd tarafında da 7000 ve 9000 serisi kartınız varsa sıkıntısız oynayacaklarını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,720
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri