Neler Yeni

🔥İndirim Gta5 epic games de 275tl

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
bu rdr fanları da ne şeymiş arkadaş
RDR 2 güzel oyun ama herkese gitmez onu söyleyeyim size hangisi gidiyorsa o oyunu oynayın.
Usta bunlar da başka kafada anlamak zor.
Türkçe dublajlı efsane sarıyor RDR2 de saatlerce altyazı okumaktansa dublaj çok iyi geliyor

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
RDR 2 güzel oyun ama herkese gitmez onu söyleyeyim size hangisi gidiyorsa o oyunu oynayın.
doğru tabii ki ama gta 5 aldığına göre açık dünya seviyordur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta bunlar da başka kafada anlamak zor.
Türkçe dublajlı efsane sarıyor RDR2 de saatlerce altyazı okumaktansa dublaj çok iyi geliyor
ingilizce anlayamıyormusun kanka türkçe dublaj için oyun alınacaksa ohoo

EdoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sadece Önemsiz Biri

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan

Açık dünya falan orası ortak ama rdr 2'nin başları aşırı yavaş karakter hantal falan ilk defa deneyecek kişiler için zor olabilir. (mesela cyberpunkta karakter çevik atlıyo zıplıyo falan rdrde daha yavaş bunu kastettim.)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
uncharted çok iyi hikayeli bir oyun dur ama rdr2 deyince akan sular durur.
Usta kötü demedim zaten ama UNCHARTED dublajla birlikte o kadar sarıyor ki saatlerce oynayası geliyor insanın ve çok merak ettiriyor.
Ama RDR2 sabahtan akşama kadar altyazı oku öyle merak ettiren ahım şahım bir hikayesi yok.
RDR2 Hikaye konusunda UNCHARTED ın eline su dökemez

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Açık dünya falan orası ortak ama rdr 2'nin başları aşırı yavaş karakter hantal falan ilk defa deneyecek kişiler için zor olabilir. (mesela cyberpunkta karakter çevik atlıyo zıplıyo falan rdrde daha yavaş bunu kastettim.)
doğru hocam ama rdr2 başları çok kısa zaten abartılcak bişi yok be

Usta kötü demedim zaten ama UNCHARTED dublajla birlikte o kadar sarıyor ki saatlerce oynayası geliyor insanın ve çok merak ettiriyor.
Ama RDR2 sabahtan akşama kadar altyazı oku öyle merak ettiren ahım şahım bir hikayesi yok.
RDR2 Hikaye konusunda UNCHARTED ın eline su dökemez
yok hocam çok yalnış düşünüyorsun dublaj için oyun alınmaz hele gene paran sınırlı ise adam gta 5 alıyor açık dünya oyunu rdr2 de açık dünya oyunu alt yazı okumak zor geliyor ise vay haline yani arkadaşım ingilizce de bilirsin yani adamların dediklerini anlarsın oyun hikayesi mükemmel uncharted çok iyi bir oyundur ama rdr2 değildir ki ikisi çok farklı oyunlar sıkıntılı poarası var rdr2 daha iyi bir yatırım olur.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Ortada RDR fanlığı yok. Uncharted RDR2'nin altında fena ezilir hem oynanış olarak hem açık dünya olarak hem hikaye olarak hem de hikaye anlatımı olarak. Yani Rockstar kalitesi belli Uncharted belli göz var nizam var hocam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.

Reis türkçe daha çok sarıyor şimdi konuşturma beni sanki bana ingilizceyle yatıp ingilizceyle kalkıyormuşsun gibi konuşma ana dilin gibi olmaz

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Reis türkçe daha çok sarıyor şimdi konuşturma beni sanki bana ingilizceyle yatıp ingilizceyle kalkıyormuşsun gibi konuşma ana dilin gibi olmaz
Farkındamısın sırf bir Türkçe dublaj için Uncharted'ın daha iyi bir oyun olduğunu savunuyorsun. Yani her şey ortada bence fazlasıyla.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
yani hocam bütün gün oyun oynuyoruz dizi film izliyoruz ki ben altyazı izlerim seni bilmem adamın parası varsa uncharted da alsın başka şeyler de alsın ama hikaye konusunda rdr2 daha iyidir ki rdr2 türkçe dublaj olamaz uncharted türkçe dublaj olabilme sebebi düz akan güzel sağlam bir oyun olması ama rdr2 açık dünyası çok iyi ve bir sürü görevi chapter ı olan bir oyun imkansız dublaj neyse parası varsa konuyu açan arkadaş alsın hepsini ama dediğim gibi gelecekte bakınca rdr2 aldığı için mi mutlu olur unchartedı ben alıp oynayalı çok oluyor iki oyunu da oynadım paketteki.

Farkındamısın sırf bir Türkçe dublaj için Uncharted'ın daha iyi bir oyun olduğunu savunuyorsun. Yani her şey ortada bence fazlasıyla.
aynen hocam onu demeye çalışıyorum bende..

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Rdr2yi tam olarak bitirmediğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın da oynanış olarak ekstra ne var ki ?
oynanış olarak düşünürsek hocam ikisi çok farklı oyunlar biri dümdüz ilerleyen ve parkur mekanikleri çok olan bir oyun rdr2 daha serbest bana göre de daha güzel bir oyundur. uncharted kendi yerinde iyidir hikayesini çok severim mesela ama rdr2 her konuda besttir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom