gta5 kasma sorunu

erhanigga

80+
Reaksiyon skoru
57
pcm gta5 i çok rahat açması gerekirken high ayarlarda takılıyor bazen ayarlarda değiştirmem geren bir şey mi var driverlerim de güncel

MSI Afterburner ile oyun içindeki CPU-GPU sıcaklık ve kullanım değerlerini test edip ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir misiniz?

MSI Afterburner ile oyun içindeki CPU-GPU sıcaklık ve kullanım değerlerini test edip ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir misiniz?
fotoğrafı yükleyemiyorum ama 150 fps gösteriyor
Post automatically merged:

gpu da 68 derece

fps kötü demiyorum takılıyor oyun menü de felan imleç takılıyor geç geliyor

fps kötü demiyorum takılıyor oyun menü de felan imleç takılıyor geç geliyor
Bu arada dostum yüksek ayarlarda 150 fps alman imkansız, bazı ayarların düşük olmalı. Yükseltmeni öneririm, daha güzel gözükür.

Bu arada dostum yüksek ayarlarda 150 fps alman imkansız, bazı ayarların düşük olmalı. Yükseltmeni öneririm, daha güzel gözükür.
high ayarlarda hepsi böyle çatışmaya girince felan 90-100 fps oluyor ama menüye girince imleç takılıyor kasıyor ona deli oluyorum

Gta 5 mi fiveM mi fiveM ise normaldir ama normal gta ise çok ısınıyor olabilir işlemci yada başka parçalar

aynı sorunu diğer bilgisayarımda yaşamıştım fps yüksek ama takılıyor ayarlardan directX i düşür ben bunu yaptım düzeldi
umarm sorunun çözülür iyi oyunlar :D

Geri