GTA5 Roleplay Platform Önerisi

ImPencıl

80+
Reaksiyon skoru
174
Arkadaşlar merhabalar. Bir süredir Fivem'de roleplay oynuyorum. Fakat sistemin yeterli olmasına rağmen sebepsizce drop sorunları yaşanıyor. Bundan dolayı farklı bir Gta5 roleplay platformu arıyorum.Rage MP'yi önerdiler fakat sesli bir Türk serveri bulamadım. Farklı platformlar önerirseniz sevinirim.

sunucudan kaynaklı olabilir hangi sunucuda oynadın

Oynadığın sunucularda uyumsuz scriptler veya çok fazla scriptler kullanılmış olabilir o yüzden kaliteli bir sunucu ararsan fivemde güzel bir platformdur ama optimizasyon yönünden kötü

• Beğen
Reaksiyonlar: Sola
birde sistem özelliklerini yazsana

Eightborn' a yalnızca gerçekten kaliteli " Hard RP " yapabilen kişiler alınıyor ki zaten hem sunucu hem de başvurular kapalı.
Ayrıca referans aranıyor her önüne gelen giremiyor toplamda 4200 saat fivem tecrübesine sahibim bende 2 kere başvuru atmama rağmen çağrılamadım ama gayet kaliteli bir sunucu

• Beğen
Reaksiyonlar: Sola
yeterli saat yaş ve rol bilgin varsa venom east asgard gibi sunuculara girmeyi deneyebilirsin

Ayrıca referans aranıyor her önüne gelen giremiyor toplamda 4200 saat fivem tecrübesine sahibim bende 2 kere başvuru atmama rağmen çağrılamadım ama gayet kaliteli bir sunucu
Hem scriptleri hem de oyuncularıyla en iyi TR sunucusudur benim gözümde. Özellikle yeni yapmakta oldukları telefon scripti vs. çok güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,366
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri