Onlinede sıkıntı olabilir story moda oynicaksanız googlede aratın forumlarda paylaşılmışEpic gamesten gta 5 indirdim ben buna nerden türkçe yama indiricem yardım edebilir misiniz?
Story mode da oynayacan hocam forumlara bakıcam teşekkür eder
hocam open4 te gta nın kurulu olduğu şeyi seç diyor epic gameste klasördeki yerine baktım aynı yeri seçiyorum burda değil diyor napıcamGrand Theft Auto V %100 Türkçe Yama
Türkçe Yamayı İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu Çeviri Ekibi: Techno Game Oğuz Gürsel. Ayça Öğüt. Nurullah Aktaş. Halil Yetkin. Doğukan Özütürk. Furkan Akbaş. Kaan Uçar. Gökhan Uçar. Ali Ekber Ağzıbüyük. Enes Çakır. Kerim Can Ulusu. Murat Gençoğlu. Alican Sağlam. Batuhan Gengönül. Berker...www.technopat.net
Hocam o sorunu hallettim şimdş de şöyle bir sorun var yamayı kurdum ama enhanced için değil mi bu kurdum yamayı başlat dedi başlattım yüklü değil yüklemek lazım diyo bi baktım legacy indiriyorGrand Theft Auto V %100 Türkçe Yama
Türkçe Yamayı İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu Çeviri Ekibi: Techno Game Oğuz Gürsel. Ayça Öğüt. Nurullah Aktaş. Halil Yetkin. Doğukan Özütürk. Furkan Akbaş. Kaan Uçar. Gökhan Uçar. Ali Ekber Ağzıbüyük. Enes Çakır. Kerim Can Ulusu. Murat Gençoğlu. Alican Sağlam. Batuhan Gengönül. Berker...www.technopat.net
Hocam o sorunu hallettim şimdş de şöyle bir sorun var yamayı kurdum ama enhanced için değil mi bu kurdum yamayı başlat dedi başlattım yüklü değil yüklemek lazım diyo bi baktım legacy indiriyor