Hangi oyun ?60 fps sabitlemem lazımdı televizyondan oynuyorum çünkü. bu değerler iyi mi? yani olası kötü bir durum yok değilm?
gta 5 60 fps ve %77 mi kullanıyorgta 5
kaldırılmıyor fps gta da sabitliyor KÖTÜMÜ YAgta 5 60 fps ve %77 mi kullanıyorfps kaldır ve bide öyle foto at.
grafikler en üstkaldırılmıyor fps gta da sabitliyor KÖTÜMÜ YA((
masaa 8x ise normal diyebilirim ama msaa açık deilse çok kötü. bi bütün ayarları atarmısın.kaldırılmıyor fps gta da sabitliyor KÖTÜMÜ YA((
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
grafikler en üst
ısısı düşük işlemci kullanımı da düşük ve ekran kartı kullanımı da normal 1080p de 3070ti sanırım darboğaz mı oluyor?masaa 8x ise normal diyebilirim ama msaa açık deilse çok kötü. bi bütün ayarları atarmısın.
darboğaz yaşıyorsun, ısı değerleri normal.60 fps sabitlemem lazımdı televizyondan oynuyorum çünkü. bu değerler iyi mi? yani olası kötü bir durum yok değilm?+gta5
Sistem özelliklerini at bakalım normalmi değil mi60 fps sabitlemem lazımdı televizyondan oynuyorum çünkü. bu değerler iyi mi? yani olası kötü bir durum yok değilm?+gta5
TUF RTX 3070Tİ l İNTEL CORE İ5 12400F l TUF 750W BRONZE l ASUS PRİME B660M-K D4 l SPECTRİX D50 ROG DDR4 3600MHZ l WD BLACK S850 1TB - WD BLUE SN570Sistem özelliklerini at bakalım normalmi değil mi
1080p oldugu için sanırımdarboğaz yaşıyorsun, ısı değerleri normal.
evet ancak 1080p de bu kadar darboğaz fazla, fps sabitlemesini kaldır ve grafikleri en yüksekte oyna.TUF RTX 3070Tİ l İNTEL CORE İ5 12400F l TUF 750W BRONZE l ASUS PRİME B660M-K D4 l SPECTRİX D50 ROG DDR4 3600MHZ l WD BLACK S850 1TB - WD BLUE SN570
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p oldugu için sanırım
ben anlamadıgım biryer var darbogaz olmaması içi ne olması gerek ekran karı işlemci kullanımı ve ekran kartı işlemci ısısının?evet ancak 1080p de bu kadar darboğaz fazla, fps sabitlemesini kaldır ve grafikleri en yüksekte oyna.
fps sabitlleme kapanmıyor 60hz olarak görülüyorevet ancak 1080p de bu kadar darboğaz fazla, fps sabitlemesini kaldır ve grafikleri en yüksekte oyna.