GTA'nın Amerika simülatörü olduğunu unutuyorsunuz. Dalga için koymuşlar

Birinci GTA6 fragmanı da Amerika'nın fantezi dünyasını gösteriyordu
GTA'nın Amerika simülatörü olduğunu unutuyorsunuz. Dalga için koymuşlar
bizim Alamancılara bir ps 5 pro getirteyim ben en iyisiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anlatamıyorsun hocam. Anlamamakta ısrarcı arkadaş.GTA'nın Amerika simülatörü olduğunu unutuyorsunuz. Dalga için koymuşlar. GTA radyosu dinlemediniz mi
Birinci GTA6 fragmanı da Amerika'nın fantezi dünyasını gösteriyordu
Bu da böyle.Bu kadar kolay etkileniyorsa çocuğunuz, uzak tutun. Zor bir şey değil bu. Aile de birey yetiştiriyorsa topluma, bir zahmet doğru yetiştirsin. Öyle sokağa atarak, eline tablet vererek evlat falan yetiştirilmez. Sonra görüyoruz cinayetleri, taciz olaylarını.
Nonoşluktan kastın eşcinsellikse asırlardır olan bir şey. Rahat rahat konuşulması milleti rahatsız ediyor artık. Doğru değil dersin, uzak tutmak istersin anlarım. Var olduğunu normal bulmaman saçma. Var yani bizde Osmanlı'da da vardı. Taş döneminde de vardı. Her yerde var bir örneği.
Bunun anlatılmasının bir dozu aşılmasa yeterli. Sonra saçma sapan oyunlar görüyoruz sadece bu konu üzerine. GTA hiçbir zaman öyle bir seri olmadı.
GTA5'in bedava olması 10 sene sürdü o da altıncı oyun için deli paraya ihtiyaçları olduğu için. Para için 3, SA, Vice City'nin iğrenç remasterlarını da yaptırdılar. Yeni oyun çıksın artık minimum 80 dolardan çıkar, bütün dünya bu oyun için ikinci el, sıfır oyun donanımlarına çökecek fiyatları artacaksıkıntı yok telaşa gerek yok.2027 de pc ye gelecekse oyunun kırılması ya da epicin bedava dağıtması tahmini 2-3 sene sürer.bu da 2030 demek.o zaman tahmini rtx 7060 ti 16 gb çıkacaktır.4060 ti 16 gb beni rahat idare eder ozamana kadar.öyle düşündüm.
Sırf erken oynayayım diye ps5 aldım ben de yazın.Daha pro çıkmamıştı o zaman,bakalım slim kaldırır umarım.Ona göre optimize edilir tabi de grafiklerden vesaire kısılır ve 30-40 fps olur tahminenbizim Alamancılara bir ps 5 pro getirteyim ben en iyisipc ile beklenecek oyun değil gibi
1080p 30fps olur muhtemelen 4k'ya upscale ederler.Sırf erken oynayayım diye ps5 aldım ben de yazın.Daha pro çıkmamıştı o zaman,bakalım slim kaldırır umarım.Ona göre optimize edilir tabi de grafiklerden vesaire kısılır ve 30-40 fps olur tahminen
O kadar da değil hocam6800 ile bakışıyoruz
Evet yüksek ihtimalle, çıksın da 30 fps de sıkıntı değil.Pc versiyon gelince pc ye geçeriz zaten.1080p 30fps olur muhtemelen 4k'ya upscale ederler.
Ben konsol ilk çıktığından beri bekletiyorum, pcye çıktığı an satacamEvet yüksek ihtimalle, çıksın da 30 fps de sıkıntı değil.Pc versiyon gelince pc ye geçeriz zaten.
Evet pc versiyon 2027 ortasına kadar gelir muhtemelen.Ps6 için de 2027-2028 diyorlar ona da çok kalmadı aslında.Zaman ne hızlı geçiyor ya ps5 çıktığı gün daha dün gibi millet kamp kurmuştu almak için,stoklar bitmişti karaborsaya düşmüştü konsol.Ben konsol ilk çıktığından beri bekletiyorum, pcye çıktığı an satacam
Zaten yeni konsol çıkar o zamana dek. 2027 gibi gelir PC versiyonu.
Dlss mfg kalitede 144 oynasam çok sararAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle