4gb gibi kartlar güncel oyunlar için alınmaz, kullanım amacınız valorant lol gibi veya gta 5 gibi eski oyunlar için alınabilir. Ancak güncel oyunların hepsinde üzer.kartın içi açılmamış 1250 tl ye alınır mı msi gaming x
fiyatı iyi ısı değerleri falan nasıl acaba sorunu yoksa alınırkartın içi açılmamış 1250 tl ye alınır mı msi gaming x
kardeşim valo oynar ztn4gb gibi kartlar güncel oyunlar için alınmaz, kullanım amacınız valorant lol gibi veya gta 5 gibi eski oyunlar için alınabilir. Ancak güncel oyunların hepsinde üzer.
adamın sistemi var zaten imzaya yazmış ya başkasına yada al sat için alıyor4gb gibi kartlar güncel oyunlar için alınmaz, kullanım amacınız valorant lol gibi veya gta 5 gibi eski oyunlar için alınabilir. Ancak güncel oyunların hepsinde üzer.
güvende ile alcam dert değil pek te dünkü gibi çöp kar gelirse bir 200 tl daha param çöpe giderfiyatı iyi ısı değerleri falan nasıl acaba sorunu yoksa alınır
kardeşimin pc yeadamın sistemi var zaten imzaya yazmış ya başkasına yada al sat için alıyor
hocam o gün sana rtx 2060 süperi 5 e vercektim almadın 6ya sattımgüvende ile alcam dert değil pek te dünkü gibi çöp kar gelirse bir 200 tl daha param çöpe gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşimin pc ye
Hocam gözünü seveyim 2 günde 10. Konu. Hani yardım istiyorsunda 8 GB al dedikçe nerde 4gb ekran kartı var hepsini buldun 4gb alma performans olarak da üzecek satarkende üzecek.kartın içi açılmamış 1250 tl ye alınır mı msi gaming x
o kadar şimdi çıkamazdım hocam çıkardım da gerek yoktu yani salona mobilya aldım tadilat yaptırdım falan laptopu sattım geçen gün alırdım bekletsenhocam o gün sana rtx 2060 süperi 5 e vercektim almadın 6ya sattım
valla gitti yao kadar şimdi çıkamazdım hocam çıkardım da gerek yoktu yani salona mobilya aldım tadilat yaptırdım falan laptopu sattım geçen gün alırdım bekletsen
bende kardeşe rx 6700xt çektimvalla gitti ya
yaw 1000 liralık 1400 liralık kart üzsün umrum da değil satmam zaten aldıktan sonra kutusu varsa koyarım rafa koyarım süs die yada adam valorant oynuyor ztn valorantta ne 8gb si 8gb kart alacak olsam bütçe koyarım 1080 ti alırım 2060 s alırımHocam gözünü seveyim 2 günde 10. Konu. Hani yardım istiyorsunda 8 GB al dedikçe nerde 4gb ekran kartı var hepsini buldun 4gb alma performans olarak da üzecek satarkende üzecek.
yada 2. elden 6700 düşürürüm gram umrum olmazHocam gözünü seveyim 2 günde 10. Konu. Hani yardım istiyorsunda 8 GB al dedikçe nerde 4gb ekran kartı var hepsini buldun 4gb alma performans olarak da üzecek satarkende üzecek.
i5 7500 ün yanına ne gerek var 8gb karta miningte ağızına sçtıkları kartı niye alayım taş çatlasın 1 seneye çöp olacak ömrü bitik kartlar alayıHocam gözünü seveyim 2 günde 10. Konu. Hani yardım istiyorsunda 8 GB al dedikçe nerde 4gb ekran kartı var hepsini buldun 4gb alma performans olarak da üzecek satarkende üzecek.
ya olm az işim vardı satıldı anasını ısırıymvalla gitti ya
bende kardeşe rx 6700xt çektim
valla çok temizdi sonradan gördüm garanti faturasıda kutudaymış adama hediye olduyaw 1000 liralık 1400 liralık kart üzsün umrum da değil satmam zaten aldıktan sonra kutusu varsa koyarım rafa koyarım süs die yada adam valorant oynuyor ztn valorantta ne 8gb si 8gb kart alacak olsam bütçe koyarım 1080 ti alırım 2060 s alırım
yada 2. elden 6700 düşürürüm gram umrum olmaz
i5 7500 ün yanına ne gerek var 8gb karta miningte ağızına sçtıkları kartı niye alayım taş çatlasın 1 seneye çöp olacak ömrü bitik kartlar alayı
ya olm az işim vardı satıldı anasını ısırıym
çok acele etin sendevalla çok temizdi sonradan gördüm garanti faturasıda kutudaymış adama hediye oldu
şimdi desen alırdımvalla çok temizdi sonradan gördüm garanti faturasıda kutudaymış adama hediye oldu