PurpleHaze
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
rtx 2060 ve rx6650xt var hocam.
3.2K ya 6650xt bulurusan banada 8-10 tane alsana kralrtx 2060 ve rx6650xt var hocam.
3.2K ya 6650xt bulurusan banada 8-10 tane alsana kral
Konu içerisinde muhabbeti geçmiş şu fiyata şunu sattım şu fiyata bunu sattım tarzından bende elimizde bu kartların olduğunu fiyatta anlaşabileceğimizi ilettim. Boş yapmak ne kadar güzel size yaOnlardan bana bulursan 8 10 tane alcam
Yani varsa özelden link atabilir misinKonu içerisinde muhabbeti geçmiş şu fiyata şunu sattım şu fiyata bunu sattım tarzından bende elimizde bu kartların olduğunu fiyatta anlaşabileceğimizi ilettim. Boş yapmak ne kadar güzel size ya![]()
Konuşmak için konuşma dostumKonu içerisinde muhabbeti geçmiş şu fiyata şunu sattım şu fiyata bunu sattım tarzından bende elimizde bu kartların olduğunu fiyatta anlaşabileceğimizi ilettim. Boş yapmak ne kadar güzel size ya![]()
2060 ilana koymadım. 6650xt ise forum içinde ve sh de ilandaydı. Bir arkadaş için revize etmiştim güncellemedim. Ekim ayında maaşı yatacakmış vs vs.Yani varsa özelden link atabilir misin
Konuşmak için konuşma dostum
Sen çok ucuza satmışsın benceBen 1300tl ye 580 sattım. Sen kazıklamışsın adamı.
1500tl sahibin satılıyor pazarlıkla filan düşebilir normal satmışSen çok ucuza satmışsın bence![]()
İyice düşmüş piyasası o zaman ben satarken 580 ler 2k idi1500tl sahibin satılıyor pazarlıkla filan düşebilir normal satmış
Kutusu faturası fln var mı yoksa Amazon jp flnmı2060 ilana koymadım. 6650xt ise forum içinde ve sh de ilandaydı. Bir arkadaş için revize etmiştim güncellemedim. Ekim ayında maaşı yatacakmış vs vs.
Ben konu içerisinde konuşulan satış muhabbetlerine dair dahil oldum seni ne kadar alakadar ediyor benim konuştuğum?
Neyse uzatmayacağım.
Yok mining kart almıyorumKonu içerisinde muhabbeti geçmiş şu fiyata şunu sattım şu fiyata bunu sattım tarzından bende elimizde bu kartların olduğunu fiyatta anlaşabileceğimizi ilettim. Boş yapmak ne kadar güzel size ya![]()
2800 e 1660 süper çikolayt alınır mı kutusu yok fatura varKutusu faturası fln var mı yoksa Amazon jp flnmı
Garantisi ne zaman bitmiş?Yok mining kart almıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2800 e 1660 süper çikolayt alınır mı kutusu yok fatura var