Fiyatı nediri3 13100F sisteme 1 yıl kullanmak için idare edebileceğim 1070 Ti alınır mı? Veya başka önerebileceğiniz model var mı .
Bence 500 TL daha koyup rtx 2060 almalısın 1 yıldan daha fazla idare eder hem dlss ve rt var bendede 12100F var 1070 ile 2060 arası kart bakıyorumi3 13100F sisteme 1 yıl kullanmak için idare edebileceğim 1070 Ti alınır mı? Veya başka önerebileceğiniz model var mı .
o.c edition tek fanlı blower fan diye geçiyor heralde birçok ilan var 3500 ila 3800 civarı fiyatlar.Fiyatı nedir
bende daha sistemi toplamadım işte bütçem 17 bin bütçeyi aşmasın diye diğer parçaları sıfır ekran kartını ikinci el topluyorum.Bence 500 TL daha koyup rtx 2060 almalısın 1 yıldan daha fazla idare eder hem dlss ve rt var bendede 12100F var 1070 ile 2060 arası kart bakıyorum
fiyatı iyi ise alınabilecek bir kart tabii ki.i3 13100F sisteme 1 yıl kullanmak için idare edebileceğim 1070 Ti alınır mı? Veya başka önerebileceğiniz model var mı .
17k bütçede 3k mi ayırdın sadece ben şu zamanda 12-13k ya denk gelicek bütçeye bile 5700xt takmıştımo.c edition tek fanlı blower fan diye geçiyor heralde birçok ilan var 3500 ila 3800 civarı fiyatlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende daha sistemi toplamadım işte bütçem 17 bin bütçeyi aşmasın diye diğer parçaları sıfır ekran kartını ikinci el topluyorum.
Yazılımsal olarak nvidia kadar iyi değil. Bazı hatalar can sıkabilir. Çok çökme olduğunu düşünmüyorum ama nvidia bu konuda daha iyi.normalde bende amd almayı düşündüm ama eski kartlarda çok çökme oluyormuş heralde veya yazılımsal desteği kötüymüş
Dostum aklını çalıştır ve hepsini ikinci el al rx6600 alo.c edition tek fanlı blower fan diye geçiyor heralde birçok ilan var 3500 ila 3800 civarı fiyatlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende daha sistemi toplamadım işte bütçem 17 bin bütçeyi aşmasın diye diğer parçaları sıfır ekran kartını ikinci el topluyorum.
Gecici ekran karti olarak aliyor, diger parcalari yuksek tutup ekran kartini parasi oldugunda iyi birseyle degistirme plani var belli ki. Simdi daha iyi ekran karti alsa diger parcalari dusuk kalicak butce kisitli oldugu icin17k bütçede 3k mi ayırdın sadece ben şu zamanda 12-13k ya denk gelicek bütçeye bile 5700xt takmıştım
Konunun başını okumamıştım o zaman mantıklıGecici ekran karti olarak aliyor, diger parcalari yuksek tutup ekran kartini parasi oldugunda iyi birseyle degistirme plani var belli ki. Simdi daha iyi ekran karti alsa diger parcalari dusuk kalicak butce kisitli oldugu icin